ΑρχικήinetΚινεζική εταιρεία διδάσκει την Apple ένα μάθημα καινοτομίας με ένα smartphone 10GB...

Κινεζική εταιρεία διδάσκει την Apple ένα μάθημα καινοτομίας με ένα smartphone 10GB RAM

Η Apple αναφέρεται συχνά ως η κορυφαία εταιρεία όσον αφορά την καινοτομία, αλλά οι κινεζικές εταιρείες βελτιώνονται σιγά-σιγά από αυτή την άποψη, καταφέρνοντας να αναπτύξουν χαρακτηριστικά τα οποία άλλωστε η Cupertino απέτυχε να δημιουργήσει.

Μετά την παρουσίαση του πρώτου τηλεφώνου με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, η Vivo επιστρέφει με μια άλλη επαναστατική συσκευή που θα διαθέτει τουλάχιστον 10GB μνήμη RAM, καθώς και ένα σύνολο άλλων δυνατοτήτων που δεν θα βρείτε αλλού.

Η Vivo είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεφώνων παγκοσμίως, οπότε όσον αφορά τους πόρους, έχει ότι χρειάζεται για να παραμείνει κοντά σε διεθνείς ανταγωνιστές. Η κινεζική εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένους στην οθόνη, μια τεχνολογία που η Apple ήθελε να κατασκευάσει για το iPhone X, αλλά η οποία, σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, δεν λειτούργησε όπως την περίμενε η εταιρεία.

Η Vivo, από την άλλη πλευρά, δεν χάνει χρόνο από την άποψη της δημιουργίας μιας νέας καινοτόμου τεχνολογίας, και η εταιρεία λέγεται ότι εργάζεται σε ένα νέο μοντέλο που ονομάζεται Xplay 7 που θα αναβαθμίσει τη RAM σε 10GB.

Επιπλέον, θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 845 της Qualcomm που χρησιμοποιείται επίσης στο Galaxy S9 στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και μια οθόνη edge-to-edge με οθόνη που καλύπτει όχι λιγότερο από 93 τοις εκατό της οθόνης. Για λόγους περιβάλλοντος, η αναλογία οθόνης του iPhone-X είναι 82,9%.

Επιπλέον, η Vivo σχεδιάζει να εξοπλίσει το τηλέφωνο με ένα σύστημα διπλής κάμερας που θα προσφέρει 4X zoom χωρίς απώλειες, καθώς και με μέγιστη χωρητικότητα 512GB.

Όσον αφορά την τιμή της συσκευής, δεν υπάρχουν προς το παρόν συγκεκριμένες προδιαγραφές, αλλά μην περιμένετε να κοστίσει τόσο πολύ όσο ένα iPhone X, παρότι σαφώς προσφέρει πολύ καλύτερες προδιαγραφές στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κινεζικές εταιρείες κατασκευάζουν τηλέφωνα που προσφέρουν ένα εξαιρετικό μίγμα τελευταίας γενιάς hardware και προσιτής τιμής, ενώ το Vivo Xplay 7 είναι πολύ πιθανό να το συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο.

Apple

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS