ΑρχικήinetΕπιβεβαιώθηκε: Η Samsung θα λανσάρει το Galaxy S9 στις 25 Φεβρουαρίου

Επιβεβαιώθηκε: Η Samsung θα λανσάρει το Galaxy S9 στις 25 Φεβρουαρίου

Η Samsung έδωσε ένα τέλος στις φήμες σχετικά με τα νέα ναυαρχίδα της, στέλνοντας προσκλήσεις για ένα νέο Unpacked event στις 25 Φεβρουαρίου, όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Galaxy S9.

Samsung

Η teaser φωτογραφία που κυκλοφόρησε η νοτιοκορεάτικη εταιρία μας δίνει μια εικόνα σχετικά με το τι θα έρθει με το Galaxy S9 και χωρίς αμφιβολία η κάμερα θα λάβει μερικές από τις πιο δραματικές αναβαθμίσεις.

Η Samsung αναφέρει ότι η κάμερα θα “επαναδημιουργηθεί” και παρόλο που δεν δόθηκαν λεπτομέρειες, οι φήμες ήταν γεμάτες εικασίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία θα μπορούσε να βελτιώσει το φακό Galaxy για τη γενιά του 2018.

Πιστεύεται ότι το Samsung Galaxy S9 θα κάνει τελικά τη μετάβαση σε ένα σύστημα διπλής κάμερας, αλλά πιστεύεται ότι μόνο το plus μοντέλο θα την διαθέτει, ενώ η τυπική έκδοση των 5,8 ιντσών θα έχει μονό φακό. Εντούτοις, υπάρχουν ενδείξεις ότι η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με έναν νέο αισθητήρα κάμερας ISOCELL, ο οποίος θα επιτρέπει λειτουργίες όπως βίντεο αργής κίνησης στα 480 fps, καθώς και μεταβλητό άνοιγμα μεταξύ f / 1,5 και f / 2,4.

Ενώ η Samsung δεν αποκάλυπτε πολλά σχετικά με τις προδιαγραφές του Galaxy S9, φαίνεται πως η εταιρία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην πλευρά του hardware των κινητών τηλεφώνων ναυαρχίδων της, ενώ η κάμερα λαμβάνει ιδιαίτερα σημαντικές αναβαθμίσεις από την κυκλοφορία του Galaxy S7.

Με το μοντέλο 2018, ωστόσο, η Samsung θα κάνει τελικά τη μετάβαση σε ένα σύστημα διπλής κάμερας για τη σειρά τηλεφώνων της σειράς S, αφού το Note 8 πρωτοστάτησε σε αυτό το χαρακτηριστικό πέρυσι.

Το Samsung Galaxy S9 θα τροφοδοτείται από τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα chipsets τελευταίας γενιάς Exynos για ευρωπαϊκά μοντέλα. Το μοντέλο των 5,8 ιντσών είναι πιθανό να έρθει με μνήμη RAM 4GB, ενώ η έκδοση plus θα διαθέτει μνήμη RAM 6GB. Και οι δύο θα είναι εξοπλισμένες με υποδοχή ακουστικών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS