ΑρχικήinetΝέο KB4056254 update από τη Microsoft για τα Windows 10

Νέο KB4056254 update από τη Microsoft για τα Windows 10

KB4056254: Η Microsoft έχει αποστείλει πολλές ενημερώσεις για τα Windows αυτό το μήνα. Η εταιρεία δημοσίευσε αρχικά ενημερώσεις έκτακτης ανάγκης στις αρχές Ιανουαρίου για την αντιμετώπιση των τρωτών σημείων Meltdown και Specter και στη συνέχεια εξέδωσε εκ νέου updates λόγω προβλημάτων στα τσιπ AMD.

Αφήνοντας αυτό το φιάσκο στην άκρη, μια νέα έκπληξη για τα Windows 10 έκανε την εμφάνιση της πρόσφατα, χωρίς να διαθέτουμε, βέβαια, αρκετές πληροφορίες ακόμα.KB4056254

Το KB4056254 είναι μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα που κυκλοφόρησε στις 24 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Microsoft, η οποία φέρει την ένδειξη “Υπηρεσία διευκόλυνσης ενημέρωσης των Windows 10”.

Η εταιρεία παρέχει μόνο μια σύντομη περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί χρήστες συγχέονται με τον πραγματικό σκοπό της, ιδίως επειδή δεν προσγειώνεται ως μέρος ενός τυπικού κύκλου ενημέρωσης:

Με άλλα λόγια, αυτή είναι μια ενημερωμένη έκδοση που ενημερώνει το Windows Update. Αναρωτιέστε αν αυτό έχει κάποιο νόημα;

Η Microsoft αρκετά συχνά παρέχει βελτιώσεις για την υπηρεσία Windows Update, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σφάλματα και να προετοιμαστεί για μεγαλύτερες εκδόσεις, όπως συμβαίνει με τις νέες εκδόσεις των Windows 10. Τέτοιες ενημερώσεις εντοπίζονται πριν τη δημόσια κυκλοφορία μεγάλων Windows 10 builds όπως την έκδοση Fall Creators Update.

Η Microsoft αναφέρει ότι η ενημέρωση έχει ως στόχο τα Windows 10 build 10240 και νεότερες εκδόσεις. Δεδομένου ότι αυτή είναι ουσιαστικά η αρχική έκδοση του λειτουργικού συστήματος που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015, όλες οι εκδόσεις των Windows 10 παίρνουν το patch.

Αν και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που διαθέτουμε είναι ελάχιστες, σύντομα η Microsoft θα λύσει όλες μας τις απορίες μέσω κάποιας επίσημης ανακοίνωσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS