ΑρχικήinetΉρθε η νέα κάρτα μνήμης microSD 512GB για έξτρα αποθηκευτικό χώρο

Ήρθε η νέα κάρτα μνήμης microSD 512GB για έξτρα αποθηκευτικό χώρο

κάρτα-microSDΘυμάστε όταν κυκλοφόρησε η κάρτα microSD 400GB; Σίγουρα θα είχατε ενθουσιαστεί. Τώρα όμως η νέα κάρτα microSD 512GB της Integral Memory, θα αυξήσει τον ενθουσιασμό σας!

Σωστά διαβάσατε: Εάν πραγματικά έχετε ανάγκη μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνο Android σας ή σε μια φωτογραφική μηχανή, μπορείτε τώρα να αυξήσετε την χωρητικότητα της συσκευής σας σε μισό terabyte, με μια μικροσκοπική κάρτα microSD, την πιο ευρεία κάρτα αυτού του είδους που φτιάχτηκε ποτέ.

Η κάρτα υποστηρίζει το πρότυπο Video Speed Class 10 (V10), το οποίο σημαίνει ότι έχει ελάχιστη διαδοχική ταχύτητα εγγραφής 10MB / s, αλλά η Integral Memory αναφέρει ότι η κάρτα παρέχει ταχύτητες μεταφοράς έως και 80MB / s. Με άλλα λόγια, είναι γρήγορη.

Ενώ τα 512GB μπορεί να ακούγονται υπερβολικά για τους περισσότερους χρήστες, όσοι καταγράφει πολλά βίντεο 4K (και με τα smartphones της σημερινής εποχής, η καταγραφή βίντεο 4K είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα), θα εκτιμήσουν τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με την τιμή της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS