ΑρχικήinetΕλέγξτε τους κωδικούς πρόσβασης και διατηρήστε τα δεδομένα σας ασφαλή με το...

Ελέγξτε τους κωδικούς πρόσβασης και διατηρήστε τα δεδομένα σας ασφαλή με το Dashlane

κωδικούςΟι κωδικοί πρόσβασης μπορούν πολλές φορές να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Είναι δύσκολο να σκεφτείς ένα καλό κωδικό, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς και πρέπει να αλλάζει συνεχώς. Σίγουρα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας, αλλά κάτι τέτοιο αυτομάτως θα έθετε σε κίνδυνο τα στοιχεία που βρίσκονται σε αυτούς. Τώρα όμως μπορείτε να οργανώσετε τους κωδικούς σας, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης όπως το Dashlane Password Manager.

Το Dashlane παρακολουθεί όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας από ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το πού τους αποθηκεύσετε. Παράγει επίσης ισχυρούς, μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης και διατηρεί τα πάντα ασφαλή με στρατιωτική κρυπτογράφηση. Είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε ψηφιακές πληρωμές είτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια προσωπικά δεδομένα ζωτικής σημασίας, το Dashlane μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Το Dashlane ονομάστηκε App της Χρονιάς τόσο από την Apple όσο και από την Google και έχει περίπου 100K σχόλια των 5 αστέρων. Λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες και τα προγράμματα περιήγησης και συγχρονίζει αυτόματα τα πάντα μέσω του cloud.

Μια ετήσια συνδρομή Premium στο Dashlane Password Manager κανονικά κοστίζει 39,96 δολάρια, αλλά μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε για μόλις $ 19,98, εξοικονομώντας 50%.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS