ΑρχικήinetSamsung ή Microsoft κερδίζει την μάχη του foldable smartphone;

Samsung ή Microsoft κερδίζει την μάχη του foldable smartphone;

Foldable smartphone: Το  επόμενο μεγάλο γεγονός στη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας φαίνεται να είναι το αναδιπλούμενο smartphone και η Microsoft φημολογείται ότι είναι αρκετά αφοσιωμένη στο έργο της, όπως κατέδειξαν πρόσφατα πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Και ενώ ένα Microsoft Surface Phone αποτελεί μεγάλη λαχτάρα για πολλούς οπαδούς της εταιρείας, η Samsung φαίνεται να δρα πιο γρήγορα εφόσον το δικό της foldable smartphone πιθανότατα να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Αν και το smartphone της Samsung θεωρείται μεγάλος αντίπαλος του Microsoft Surface, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι καμία εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει την παραγωγή μιας τέτοιου είδους συσκευής οπότε όλα αιωρούνται στο πλαίσιο της εικασίας.foldable smartphone

Ωστόσο, η Samsung αποδεικνύεται να είναι πιο σίγουρη για τον έργο της εφόσον όλο και περισσότερες πηγές μιλάνε για μια πιθανή κυκλοφορία τον Νοέμβριο. Υποστηρίζεται ότι έχουν ήδη αποφασιστεί οι τελικές προδιαγραφές και τα σχέδια παραγωγής της νέας συσκευής με τις εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Νοέμβριο. Μάλιστα, ορισμένες πρωτότυπες μονάδες είναι έτοιμες για ιδιωτική αποκάλυψη σε βασικούς πελάτες της Samsung.

Αναφορικά με τις προδιαγραφές, η Samsung θέλει να χρησιμοποιήσει μια οθόνη OLED 7,3 ιντσών που διπλώνει στο εσωτερικό, με την εταιρεία να δοκιμάζει τις αντοχές της συσκευής σε μακροπρόθεσμες αναδιπλώσεις.

Ενώ το σχέδιο της Samsung προχωράει με γοργά βήματα, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για το Surface Phone της Microsoft του οποίου η κατάσταση παραμένει άγνωστη.

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, όμως, αναφέρουν ότι η Microsoft έχει εξερευνήσει όχι μόνο τρόπους σύνδεσης δύο διαφορετικών οθονών για μια πτυσσόμενη προσέγγιση αλλά και διάφορες προσεγγίσεις για την εγκατάσταση μονάδων κάμερας σε ένα πτυσσόμενο smartphone.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS