ΑρχικήinetNetgear Armor : Δικτυακή ασφάλεια σε συνεργασία με την Bitdefender

Netgear Armor : Δικτυακή ασφάλεια σε συνεργασία με την Bitdefender

Η Netgear ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα ότι μπαίνει στο παιχνίδι των “νέων” οικιακών router με το προϊόν Netgear Armor.Netgear Armor

Μετά την D-Link λοιπόν και τους νέους δρομολογητές που προανήγγειλε , με ενσωματωμένη δικτυακή ασφάλεια, έρχεται η Netgear. Σε αντίθεση με την D-Link, ωστόσο, στοχεύει σε μια προσέγγιση βασισμένη στο λογισμικό, αντί να πουλήσει μια νέα συσκευή με ενσωματωμένη πλατφόρμα ασφαλείας. Το Netgear Armor θα εμφανιστεί πρώτα μέσω μιας αναβάθμισης λογισμικού στον δρομολογητή Netgear Nighthawk AC2300 Smart WiFi (μοντέλο R7000P). Η Netgear δεν ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση του ή ποιοι δρομολογητές θα λάβουν την αναβάθμιση αυτών των χαρακτηριστικών μετά από το πρώτο μοντέλο.

Ενώ δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ένα νέο router για να λάβετε την νέα υπηρεσία, η νέα λειτουργία δεν είναι εντελώς δωρεάν. Μετά από μια δοκιμή 90 ημερών, όποιος θέλει να συνεχίσει να έχει το Netgear Armor θα πρέπει να πληρώνει 70 δολάρια ετησίως. Παίρνετε όμως αρκετά πλεονεκτήματα.

Από ότι ακούγεται το Netgear Armor θα έχει μια basic version του Bitdefender Antivirus που θα “τρέχει” σε επίπεδο δικτύου. Θα έχει την δυνατότητα να κάνει αποκλεισμό διευθύνσεων URL για να κρατήσει τις συσκευές σας μακριά από κακόβουλους ιστότοπους που ενδέχεται να προσπαθήσουν να υποκλέψουν προσωπικές πληροφορίες. Έχει επίσης την δυνατότητα να σαρώνει τις συσκευές στο δίκτυό σας για να εξακριβώσει αν είναι ευάλωτες σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κλοπή δεδομένων ή κακόβουλες επιθέσεις. Η αξιολόγηση ευπάθειας μπορεί επίσης να ελέγξει την ισχύ του κωδικού πρόσβασης του δικτύου σας, την έκδοση λογισμικού του router σας και αρκετές άλλες πιθανές αδυναμίες που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στους hacker να εισέλθουν στο δίκτυό σας.

Σαν extra χαρακτηριστικά παρουσιάζονται τα εξής:

  • Ασφάλεια του δικτύου σας από προγράμματα Ransomware.
  • Διαχείριση και έλεγχος κάθε συσκευή που συνδέετε ή προσπαθεί να συνδεθεί στο δίκτυο.
  • Αξιολόγηση του δικτύου WiFi και της ασφάλειας του δρομολογητή σας από απομακρυσμένους υπολογιστές και smartphones.
  • Εξασφάλιση των κωδίκων πρόσβασης σας, τις πληροφορίες πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε μια cyber-vault εφαρμογή.
  • Μπορείτε να κάνετε αγορές με το Safepay ™, ένα πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας.
  • Συνεχείς και αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS