ΑρχικήinetΗ Apple δεν έχει πια απόθεμα μπαταριών στο εκπτωτικό της πρόγραμμα

Η Apple δεν έχει πια απόθεμα μπαταριών στο εκπτωτικό της πρόγραμμα

Η Apple ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών iPhone αφού αναγνώρισε την επιβράδυνση των παλαιότερων μοντέλων με σκοπό να αποτρέψει την απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας, αλλά η εταιρεία αυτή τη στιγμή είναι σε αναστάτωση επειδή δεν έχει αρκετό απόθεμα στα καταστήματα της σε όλο τον κόσμο.

Apple

Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα είναι η Κορέα, όπου η Apple κατηγορείται για την εκκίνηση του προγράμματος χωρίς να προετοιμαστεί γι ‘αυτό, καθώς οι νέες μπαταρίες είναι δύσκολο να βρεθούν για τους τοπικούς πελάτες iPhone.

Ως μέρος του servicing promo, η Apple επιτρέπει στους χρήστες να αντικαταστήσουν τις υποβαθμισμένες μπαταρίες iPhone στην τιμή των  $29, πολύ πιο κάτω από την αρχική τιμή των  $79. Στην Κορέα, η εκπτωτική τιμή είναι 34.000 won.

Μια έκθεση της The Korea Times αποκαλύπτει ότι τα επίσημα κέντρα εξυπηρέτησης δεν διαθέτουν απόθεμα μπαταριών, γεγονός που προκαλεί περισσότερη απογοήτευση στους πελάτες που προσπαθούν να αντικαταστήσουν τις φθαρμένες τους μονάδες γρήγορα.

Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα είναι η Ubase, μια αλυσίδα εξυπηρέτησης που εκμεταλλεύεται έξι διαφορετικά κέντρα στην Κορέα, εκ των οποίων δύο δεν διαθέτουν μπαταρίες. Μόνο ένα κατάστημα επιβεβαίωσε ότι έχει νέες μπαταρίες για αντικατάσταση υποβαθμισμένων μονάδων.

Αναφερόμενος σε έναν χρήστη της Apple που προσπάθησε να αντικαταστήσει την μπαταρία του iPhone, η αναφερθείσα πηγή ανέφερε ότι η Cupertino τρέχει και δεν φτάνει για να λανσάρει το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών απροετοίμαστη και χωρίς να έχει συντονιστεί με τα υποκαταστήματα της σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε απροσδόκητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε η πηγή και το κορεάτικο γραφείο δεν γνώριζε το χρονοδιάγραμμα της.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τα Apple Stores που δεν διαθέτουν μπαταρίες είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα αυτές τις ημέρες.

Ωστόσο, οι πελάτες iPhone δεν θα πρέπει να βιαστούν για να αντικαταστήσουν τις μπαταρίες τους εκτός εάν βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η έκπτωση αντικατάστασης μπαταριών είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του έτους και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπιστούν όλα αυτά τα θέματα των αποθεμάτων τις προσεχείς εβδομάδες. Η Apple δεν έχει σχολιάσει πόσα αιτήματα έλαβε ως μέρος του προγράμματος μέχρι τώρα.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS