Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft κάνει update στον iPhone Browser με 3D Touch Support

Η preview έκδοση του Microsoft Edge για iOS έλαβε άλλο ένα update σήμερα, και μεταξύ των highlights, υπάρχει υποστήριξη για 3D Touch.

Ο Microsoft Edge έφτασε στο Android και στο iOS με πολύ περισσότερες λειτουργίες φέτος και τώρα η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει την εφαρμογή πιο ισχυρή εναλλακτική λύση στα υπάρχοντα προγράμματα περιήγησης που κυριαρχούν στις δύο πλατφόρμες.

Η σημερινή ενημέρωση περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που αναμένεται με ενδιαφέρον για τους χρήστες iPhone, καθώς φέρνει υποστήριξη 3D Touch για τα μοντέλα που έρχονται με αυτή την τεχνολογία. Πατώντας με το πάτημα του εικονιδίου Edge στην αρχική οθόνη του iPhone, οι χρήστες μπορούν πλέον να ξεκινήσουν μια φωνητική αναζήτηση, να δημιουργήσουν μια νέα καρτέλα, να ανοίξουν μια καρτέλα InPrivate και να περιηγηθούν στην ανώνυμη ιστοσελίδα ή να εκκινήσουν έναν σαρωτή QR.

Επιπλέον, η νέα έκδοση του Microsoft Edge περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για δύο διαφορετικές επεκτάσεις, δηλαδή LastPass και 1Password. Και οι δύο διαχειριστές κωδικών πρόσβασης είναι διαθέσιμοι στο φύλλο κοινής χρήσης, επιτρέποντάς σας να συμπληρώσετε γρήγορα λεπτομέρειες όπως τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης κατά την περιήγηση στον ιστό.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο για την έκδοση preview του Microsoft Edge, και αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με αυτό που παρατίθεται για λήψη στο App Store.

Η Microsoft προσφέρει μια ξεχωριστή έκδοση του προγράμματος περιήγησης Edge ως μέρος του προγράμματος TestFlight, το οποίο διαθέτει περιορισμένες θέσεις σε ιδιωτικούς testers, καθώς η εταιρεία θέλει να πάρει feedback για όλα τα χαρακτηριστικά πριν τα κυκλοφορήσει δημόσια.

Χωρίς αμφιβολία δεν θα πάρει πολύ καιρό πριν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κυκλοφορήσουν στην έκδοση App Store, αλλά όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που δουλεύουν στο preview.

Περαιτέρω ενημερώσεις με υποστήριξη για περισσότερες εφαρμογές και επεκτάσεις αναμένονται το 2018, καθώς οι εργασίες στο Microsoft Edge τόσο για το Android όσο και για το iOS προχωρούν με ταχύ ρυθμό αυτές τις μέρες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *