ΑρχικήinetΠως να ελέγξετε αν το iPhone σας έχει επιβραδυνθεί

Πως να ελέγξετε αν το iPhone σας έχει επιβραδυνθεί

Η Apple ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την επιβράδυνση του iPhone με υποβαθμισμένες μπαταρίες και προσέφερε εκπτωτικές αντικαταστάσεις για τους χρήστες που δεν επιθυμούν να αναβαθμίσουν.

Στην πρόσφατη αναφορά της, η εταιρεία εξηγεί πως συμπεριφέρεται μια συσκευή όταν υποστεί την επιβράδυνση και ποια είναι τα συμπτώματα που την μαρτυρούν.

Πρώτα απ ‘όλα, η Apple παραδέχεται ότι η πρακτική αυτή εφαρμόστηκε σε όλα τα iPhones που κυκλοφόρησαν πριν από τη γενιά του τρέχοντος έτους, εξηγώντας ότι το iPhone 7 και το 7 Plus επηρεάστηκαν μετά την αναβάθμιση σε iOS 11.2. iPhone

«Η μοναδική πρόθεση αυτής της λειτουργίας είναι να αποτρέψει την απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας, έτσι ώστε το iPhone να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα.» εξηγεί η Apple.

Η διαχείριση ισχύος λειτουργεί εξετάζοντας την θερμοκρασία της συσκευής, τη κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και τη σύνθετη αντίσταση της μπαταρίας. Μόνο εάν οι συγκεκριμένες μεταβλητές το επιτρέψουν, το iOS θα διαχειρίζεται δυναμικά τη μέγιστη απόδοση ορισμένων στοιχείων του συστήματος, όπως η CPU και η GPU, προκειμένου να αποτραπεί η απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας.

Η Apple τόνισε επίσης ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο χρήστης ενδέχεται να μην παρατηρήσει καμία διαφορά ενώ πάλι σε άλλες οι επιπτώσεις είναι εμφανείς.

Μερικές από τις επιπτώσεις είναι ο μεγαλύτερες χρόνος εκτόξευσης μια εφαρμογής, χαμηλότερα frame rates κατά την κύλιση, σμίκρυνση οπίσθιου φωτισμού, χαμηλότερη ένταση ηχείων, σταδιακές μειώσεις frame rate στις εφαρμογές, δυσλειτουργία του φλας της κάμερα και μεγαλύτερους χρόνους για τη φόρτωση εφαρμογών στο background.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεαστούν οι αισθητήρες, η τοποθεσία, η απόδοση GPS, η απόδοση της κάμερας και η ποιότητα κλήσεων ανεξάρτητα από το πόσο υποβαθμισμένη είναι η μπαταρία σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS