ΑρχικήinetΠολλοί iPhone χρήστες σκέφτονται να μεταβούν στην Samsung. Γιατί;

Πολλοί iPhone χρήστες σκέφτονται να μεταβούν στην Samsung. Γιατί;

Η Apple πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί καθώς πολλοί iPhone χρήστες απειλούν ότι θα μεταβούν στην Samsung μετά το φιάσκο υποβάθμισης της μπαταρίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple επιβεβαίωσε πρόσφατα την επιβράδυνση των παλαιότερων μοντέλων της με σκοπό να αντιμετωπίσει το ζήτημα που έχει προκύψει με την μπαταρία. Αυτή η ανακοίνωση είναι πολύ απογοητευτική για τους οπαδούς της που είναι ένα βήμα πριν την μετάβαση στα smartphones της αιώνιας αντιπάλου της.

iPhone

Τις τελευταίες μέρες πολλές είναι οι αναφορές από χρήστες που υποστηρίζουν ότι το οικοσύστημα της Samsung είναι πολύ πιο ελκυστικό από εκείνο της Apple ενώ τα στατιστικά δείχνουν ότι οι απογοητευμένοι iPhone χρήστες είναι περισσότεροι από εκείνους της Samsung.

Για να είμαστε αντικειμενικοί, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι και οι υπόλοιπες κατασκευαστικές εταιρείες δεν ακολουθούν την ίδια τακτική με τα δικά τους smartphones, οπότε δεν μπορούμε να κατηγορούμε μόνο την Apple. Η εταιρεία μάλιστα εξήγησε ότι η επιδιόρθωση των υφιστάμενων μπαταριών απαιτεί τέτοιου είδους πρακτικές.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία στους πελάτες η οποία περιλαμβάνει βελτιωμένη συνολική απόδοση και παρατείνει την διάρκεια ζωής των συσκευών. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου καθίστανται λιγότερο ικανές να παρέχουν κορυφαίες απαιτήσεις ρεύματος όταν βρίσκονται σε κρύο περιβάλλον, όταν έχουν χαμηλή φόρτιση της μπαταρίας ή με την πάροδο του χρόνου, παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν στη απροσδόκητη διακοπή της συσκευής για την προστασία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων της.» δήλωσε η Apple.

Τέλος, όπως συμβαίνει με όλα τα είδη τεχνολογίας, σίγουρα στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν διάφορες έρευνες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα οι οποίες θα αποκαλύψουν ότι και άλλες κατασκευαστικές εταιρείες χρησιμοποιούν την ίδια πρακτική. Δεν μένει λοιπόν παρά να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS