ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S9 θα έχει τις ίδιες αναλογίες με το S8

Το Samsung Galaxy S9 θα έχει τις ίδιες αναλογίες με το S8

SamsungΦημολογείται ότι τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus θα κυκλοφορήσουν με την ίδια μορφή και το ίδιο μέγεθος οθόνης με τα τρέχοντα smartphones Galaxy S8 και S8 Plus. Μια πρόσφατη έκθεση ανέφερε ότι το νέο Galaxy S9 θα έρθει επίσης με την αναλογία 18: 5: 9 όπως το Galaxy S8.

Αναμένεται  ότι το Galaxy S9 θα έχει οθόνη 5,8 ιντσών και το Galaxy S9 Plus οθόνη 6,2 ιντσών. Η συσκευή θα διαθέτει επίσης πολύ λεπτότερο πλαίσιο από το Galaxy S8 και το S8 Plus.

Αναμένουμε ότι το νέο Samsung θα τροφοδοτηθεί με το νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 και με τον νέο επεξεργαστή Samsung Exynos 9810. Επίσης, λέγεται ότι θα έχει τουλάχιστον 6GB RAM, πιθανώς και 8GB.

Η Samsung εργάζεται προκειμένου να ανανεώσει την αναγνώριση προσώπου για τα νέα τους κινητά τηλέφωνα Galaxy S9 και η συσκευή είναι πιθανό επίσης να έρθει με διπλές κάμερες. Φήμες λένε ότι τα νέα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα από το κανονικό, το επόμενο έτος.

Η Samsung θα ανακοινώσει το S9 και το S9 Plus στο Mobile World Congress 2018 τον Φεβρουάριο, αν και τα ανακοίνωσε και στη δική τους εκδήλωση Τύπου τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Υπάρχουν επίσης φήμες για μια τρίτη συσκευή,  το Galaxy S9 Mini, αν και αυτό θα κυκλοφορήσει μάλλον αργότερα μέσα στο έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS