ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Mini PC της Libre Computer, Renegate ARM με 2GB μνήμη...

Κυκλοφόρησε το Mini PC της Libre Computer, Renegate ARM με 2GB μνήμη RAM

LibreΜια νέα καμπάνια της Indiegogo έχει ξεκινήσει από τους κατασκευαστές hardware της Libre Computer, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να προχωρήσει στην παραγωγή του νέου ARM Mini PC. Το Mini PC σε στυλ Raspberry Pi διατίθεται με 1,2 ή 4 GB DDR 4 RAM και είναι εξοπλισμένο με τέσσερις πυρήνες επεξεργαστή 64-bit ARM, συνδέσεις USB 3.0 και Gigabit Ethernet. Η υποστηριζόμενη από 1GB μνήμη RAM, έκδοση iOS κοστολογείται στα 35$, ενώ η έκδοση των 2GB κοστίζει 45$ και η έκδοση των 4GB είναι λίγο πιο ακριβή, στα 70$. Και οι δύο υποστηρίζουν τα κύρια λειτουργικά συστήματα Linux και Android 7.1 Nougat. Η Libre Computer εξηγεί περισσότερα για το νέο Mini PC.

«Το Renegade είναι ο πρώτος μίνι υπολογιστής που διαθέτει τεχνολογία DDR4, δυνατότητα USB 3.0 και Gigabit Ethernet. Αυτή η σύγχρονη και ισχυρή πλατφόρμα μοιράζεται τον ίδιο τύπο παράγοντα με το Raspberry Pi 3 Model B, με μία λιγότερη θύρα USB. Διαθέτει επίσης τόσο Linux όσο και Android 7.1 Nougat Support.

Το έργο της Libre Computer είναι ένα brand και όχι ένας κατασκευαστής. Επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες και τα σχέδια κατασκευής για να βεβαιωθούμε ότι η πλατφόρμα ως σύνολο θα καλύψει τις απαιτήσεις μας.

Επεκτείνουμε τη σειρά μας για να καλύψουμε τις δημοφιλείς λύσεις που χρησιμοποιούνται σήμερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να απλοποιούμε την εκπαίδευση, να επιταχύνουμε την ανάπτυξη προϊόντων και να διευκολύνουμε την έναρξη άλλων τεχνολογιών. Η μείωση των φραγμών εισόδου αποτελεί μέρος της αποστολής μας.

Μαζί με τους συνεργάτες μας, στόχος μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστες και μακροπρόθεσμα υποστηριζόμενες πλατφόρμες, στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε για να δημιουργήσετε ακόμα πιο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεταιρισμούς με εταιρείες που επιθυμούν να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας και προσοχής στα προϊόντα τους καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.»

Για να κάνετε μια δωρεά και να είστε ένας από τους πρώτους που θα αποκτήσετε το Mini PC Renegade, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας Indiegogo για τη συλλογή χρημάτων, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο για μια πλήρη λίστα με όλες τις διαθέσιμες δωρεές και προδιαγραφές.

Mini PC Renegade

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS