ΑρχικήinetΤο Fitbit παίρνει επιτέλους την πρώτη του ενημέρωση

Το Fitbit παίρνει επιτέλους την πρώτη του ενημέρωση

FitbitΤο Fitbit φρόντισε να προωθήσει το νέο Ionic smartwatch του φέτος. Κυκλοφόρησε το gadget τον Οκτώβριο, με μόνο μερικές εφαρμογές στο όνομά του – και στη συνέχεια άφησε στην άκρη το ολοκαίνουργιο OS για σχεδόν δύο μήνες χωρίς καμία ενημέρωση λογισμικού.

Ωστόσο η περίοδος αδράνειας φαίνεται ότι τελείωσε. Η εταιρεία wearable μόλις ανακοίνωσε την πρώτη ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα Ionic του Fitbit, με νέες εφαρμογές, νέα καντράν και πολλά άλλα.

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές επικεντρώνονται στη φυσική δραστηριότητα, όπως είναι απαραίτητο για ένα gadget που παρουσιάζεται στη διαφημιστική του καμπάνια ως smartwatch που έχει κατασκευαστεί ειδικά για γυμναστική. Υπάρχουν όμως και άλλα μεγάλα ονόματα που ενώνονται στο οικοσύστημα Fitbit.

Τα μεγάλα ονόματα που είναι διαθέσιμα στο σύστημα του smartwatch περιλαμβάνουν τα Phillips Hue, Yelp, Flipboard και The New York Times. Αυτά δεν είναι και τα πιο χρήσιμα ονόματα στο παιχνίδι των app, αλλά πολλά ακόμα αναμένονται μέχρι το τέλος του έτους, συμπεριλαμβανομένων των Uber, Clue, Nest, TripAdvisor και United Airlines. Ακόμα περισσότερες προσθήκες αναμένονται τον Ιανουάριο, όπως οι Lyft και Walgreens.

Ορισμένα νέα προγράμματα από την ομάδα R & D της Fitbit θα συμμετάσχουν στις προσφορές τρίτων, δίνοντας στους χρήστες ορισμένα προγράμματα gamifier δραστηριότητας που θα βοηθήσουν στην προώθηση. Το μόνο διαθέσιμο πρόγραμμα κατά την κυκλοφορία θα είναι ένα καντράν “Pet”, το οποίο θα δίνει στους χρήστες έναν εικονικό σύντροφο για να φροντίζουν με τα επιτεύγματά τους, ενώ άλλες εφαρμογές όπως το Mood Log, θα προστεθούν στο τέλος του έτους.

Η Fitbit Pay λαμβάνει επίσης κάποιες βελτιώσεις, προσθέτοντας επιλογή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας και περισσότερες τράπεζες στο δίκτυό της. Περισσότερες περιοχές και τράπεζες αναμένεται να συμπεριληφθούν το επόμενο έτος.

Η ενημέρωση του λογισμικού φέρνει επίσης περίπου 30 δωρεάν εφαρμογές και περισσότερα από 80 καντράν ρολογιών στην εφαρμογή από μικρότερους προγραμματιστές, οι οποίοι θα δώσουν στους ιδιοκτήτες κάτι για να κάνουν με τους καρπούς τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS