ΑρχικήinetΤο τσιπ 512GB της Samsung θα δώσει στα smartphone άπλετο χώρο αποθήκευσης

Το τσιπ 512GB της Samsung θα δώσει στα smartphone άπλετο χώρο αποθήκευσης

Όταν η Samsung κυκλοφόρησε το τσιπ αποθήκευσης 256GB, ήταν κάτι πολύ εντυπωσιακό.

Σήμερα, η Samsung το έχει διπλασιάσει. Κυριολεκτικά! Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την παραγωγή ενός τσιπ 512GB, το πιο ισχυρό τσιπ που έχει δει ποτέ η βιομηχανία, αναφέρει η BusinessWire.

Αυτό το τσιπ θα δώσει στα επερχόμενα κορυφαία τηλέφωνα Samsung ασύγκριτη χωρητικότητα αποθήκευσης. Θα μπορεί να αποθηκεύσει 130 4K βίντεο 10 λεπτών. (Ένα τσιπ 64GB θα μπορούσε να αποθηκεύσει μόνο 13.)

Τα τηλέφωνα με το νέο τσιπ θα έχουν αυξημένη ταχύτητα και απόδοση. Ένα πλήρες βίντεο HD 5GB μπορεί να μεταφερθεί από το τσιπ 512GB σε σκληρό δίσκο στερεάς κατάστασης σε περίπου έξι δευτερόλεπτα, λέει η Samsung, το οποίο είναι πάνω από οκτώ φορές πιο γρήγορο από ό, τι χρειάζεται για τη μεταφορά ενός ίδιου βίντεο από μια τυπική κάρτα microSD. Και τα τηλέφωνα θα είναι αρκετά προηγμένα ώστε να χειρίζονται ταυτόχρονα πολλές απαιτητικές λειτουργίες, όπως η λήψη ενός βίντεο και η ταυτόχρονη αναζήτηση σε μεγάλα αρχεία, με λειτουργία διπλής εφαρμογής.

Η Samsung ισχυρίζεται ότι το τσιπ ενσωματώνει ένα ιδιόκτητο σχεδιασμό κυκλώματος εξοικονόμησης ενέργειας, το οποίο θα βοηθήσει ώστε οι διαδικασίες να μην τελειώνουν την μπαταρία σας.

Ακόμα και η φωτογραφική μηχανή σας μπορεί να επωφεληθεί από τη νέα τεχνολογία: Το τσιπ θα επιτρέψει τη λήψη φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση.

Το τσιπ είναι κατασκευασμένο από οκτώ τσιπ V-NAND των 64 επιπέδων, τα ίδια που αποτελούν το τσιπ 256GB της Samsung και ένα τσιπ ελεγκτών που μεταφράζει εντολές σε ενέργειες. Καταλαμβάνει το ίδιο μέγεθος χώρου όπως ένα τσιπ 256GB, αλλά είναι δύο φορές πυκνότερο.

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης ότι θα αυξήσει την παραγωγή της των τσιπ 256GB, για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για premium κινητά τηλέφωνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS