ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφορεί νέα εμφάνιση του OneDrive για τα Android

Η Microsoft κυκλοφορεί νέα εμφάνιση του OneDrive για τα Android

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ακόμα ενημερωμένη έκδοση για τον επίσημο OneDrive client στο Android προσφέροντας στην εφαρμογή μια νέα εμφάνιση που την ευθυγραμμίζει με την έκδοση iPhone.

Στην έκδοση 5.1 το βασικό χαρακτηριστικό της οπτικής αναθεώρησης είναι η γραμμή καρτελών στο κάτω μέρος της οθόνης η οποία παρέχει εύκολη πρόσβαση στα πρόσφατα αρχεία.

Το χαρακτηριστικό αυτό το έχουμε συναντήσει στο iOS client αλλά με αυτή την ενημέρωση η Microsoft το προσφέρει και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Η ενότητα “Me” έχει επίσης επανασχεδιαστεί εμπνευσμένη και πάλι από το iPhone. Ουσιαστικά, αυτό το μενού παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το προφίλ και τον λογαριασμό, εμφανίζοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον διαθέσιμο και τον συνολικό χώρο, καθώς και επιλογές όπως ειδοποιήσεις και ρυθμίσεις διαμόρφωσης.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στα αρχεία που είναι διαθέσιμα εκτός σύνδεσης, καθώς και στον κάδο ανακύκλωσης, εάν αναζητήσετε αρχεία που έχετε καταργήσει και θέλετε να επαναφέρετε.

Από την άλλη, δεν φαίνεται να είναι όλοι οι χρήστες οπαδοί της εμπνευσμένης από τα iOS εμφάνισης, με πολλούς να ζητάνε από την Microsoft να επαναφέρει τον σχεδιασμό που υπήρχε στις παλαιότερες εκδόσεις.

«Επιστρέψτε στον προηγούμενο σχεδιασμό. Μην χρησιμοποιείται την iOS εμφάνιση για τα Android. Μας μπερδεύει. Η προηγούμενη έκδοση ήταν πολύ καλύτερη.» δήλωσε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Χωρίς αμφιβολία, οι βελτιώσεις στη διεπαφή OneDrive θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται σε μελλοντικές ενημερώσεις με στόχο να διατηρηθεί ένας συγχρονισμός μεταξύ των εκδόσεων Android και iOS μέσω των βελτιώσεων που θα κυκλοφορήσουν και στις δύο πλατφόρμες ταυτόχρονα.

OneDrive

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS