ΑρχικήinetΈνας φορτιστής wearable για να τον έχετε πάντα μαζί σας

Ένας φορτιστής wearable για να τον έχετε πάντα μαζί σας

wearableΌλοι μας έχουμε έναν φίλο του οποίου το τηλέφωνο είναι πάντα αφόρτιστο, όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Φυσικά μπορεί κι εμείς οι ίδιοι να ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. Βρήκαμε λοιπόν την ιδανική λύση, ένα δώρο που θα βοηθήσει τους φίλους σας (αλλά και εσάς), να τακτοποιήσουν το θέμα με την φόρτιση εκτός σπιτιού και να δείχνουν περιποιημένοι την ίδια στιγμή: το νέο wearable φορτιστής Bolt.

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το απλό βραχιόλι είναι ότι ποτέ δεν θα το χάσετε γιατί θα το φοράτε πάνω σας. Και δεδομένου ότι δεν μοιάζει με ένα συνηθισμένο smartwatch, οι περισσότεροι άνθρωποι θα σκέφτονται απλώς ότι είναι ένα κανονικό βραχιόλι. Το Bolt ισορροπεί την αισθητική, τη χειροτεχνία και τη σύγχρονη τεχνολογία, όλα σε ένα wearable που μετατρέπεται σε λεπτό καλώδιο USB με Lightning. (Λυπούμαστε για τους χρήστες Android, όμως λειτουργεί μόνο με προϊόντα της Apple.)

Μπορεί να φορεθεί από άνδρες και γυναίκες και μοιάζει με ένα μοντέρνο βραχιόλι που θα ταιριάζει με οτιδήποτε φοράτε καθώς βγαίνει σε διάφορα χρώματα.

Συνήθως μπορείτε να αγοράσετε ένα για $ 45,99, το οποίο είναι σε έκπτωση από την αρχική τιμή των 75 $, αλλά τώρα το Bolt Charging Bracelet είναι διαθέσιμο για μόλις $ 29,99, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με έκπτωση 60%. Αυτό πέφτει ακριβώς την στιγμή που θα ξεκινήσετε τις αγορές σας για τα Χριστούγεννα, οπότε φροντίστε να αποκτήσετε όσα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της περιορισμένης ευκαιρίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS