ΑρχικήinetΝέο Windows Phone λανσάρεται ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα

Νέο Windows Phone λανσάρεται ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα

Το windows phone αναφέρεται συχνά ως μια καταδικασμένη πλατφόρμα, ενώ η ίδια η Microsoft παραδέχεται ότι δεν έχουν προγραμματιστεί νέα χαρακτηριστικά και hardware για τα Windows 10 Mobile.

windows

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εταιρείες όπως η Wileyfox που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανά τα τηλέφωνα των Windows, οπότε όταν ανακοινώνουν νέες συσκευές, οι ανελέητοι οπαδοί έχουν τελικά έναν λόγο να παραμείνουν για λίγο περισσότερο.

Δυστυχώς, η ίδια η Wileyfox φαίνεται να καθυστέρησε το Wileyfox Pro με τα Windows 10 για δύο εβδομάδες για έναν λόγο που δεν αποκαλύφθηκε, ενώ η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου αντί για τις 4 Δεκεμβρίου.

Ενώ δεν έχει ειπωθεί τίποτα σχετικά με αυτή την καθυστέρηση, η επίσημη λίστα του Amazon που επιτρέπει στους πελάτες να προ-παραγγείλουν τη συσκευή δείχνει τώρα στα μέσα Δεκεμβρίου ως ημερομηνία λανσαρίσματος, με την ίδια τιμή £ 189,99 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μεγαλύτερο ερώτημα τώρα αφορά τους χρόνους αποστολής του Wileyfox Pro, καθώς υπάρχουν ανησυχίες ότι η ημερομηνία λανσαρίσματος της 18ης Δεκεμβρίου θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούσαν να πάρουν το τηλέφωνο μετά τα Χριστούγεννα.

Και όμως, είναι προφανώς πολύ απίθανο για το Wileyfox Pro να πουλήσει σε τόσο μεγάλους αριθμούς και η εταιρεία να μην είναι σε θέση να ολοκληρώσει όλες τις παραγγελίες πριν από τις 25 Δεκεμβρίου. Τα τηλέφωνα των Windows έχουν χάσει σταδιακά την ανταπόκριση των πελατών τους, ειδικά λόγω της έλλειψης ενημερώσεων για τα Windows 10 Mobile, οπότε το Wileyfox Pro πιθανότατα θα έχει ελάχιστες πωλήσεις.

Παραμένει να δούμε πόσο επιτυχές θα είναι το Wileyfox Pro όταν θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα, αλλά αν κρίνουμε από πού βρίσκονται τα Windows 10 Mobile τώρα, μην περιμένετε από τη συσκευή να σπάσει κανένα ρεκόρ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS