ΑρχικήinetΤο Facebook αφαίρεσε την διαγραφή από τα post του;

Το Facebook αφαίρεσε την διαγραφή από τα post του;

διαγραφήΟι χρήστες του Facebook, που έχουν δημοσιεύσει ορισμένα «ενδιαφέροντα» πράγματα κατά τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, πάντα είχαν την δυνατότητα να διαγράψουν αυτά τα posts όταν κάποια στιγμή έρχεται η ώρα για την πρώτη τους συνέντευξη για εργασία.

Αλλά το Facebook έσπειρε πρόσφατα στους χρήστες του τον πανικό, αφού άλλαξε την επιλογή “διαγραφή” στα posts για ορισμένους desktop χρήστες!

Η αλλαγή αναφέρθηκε από την VentureBeat, η οποία παρατήρησε τη σύγχυση μεταξύ ορισμένων ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Facebook στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους.

Λίγο αργότερα ωστόσο, τα VentureBeat και Gizmodo διευκρίνισαν ότι η επιλογή “διαγραφή” είχε απλά μεταφερθεί στην ενότητα “δραστηριότητα καταγραφής” για τους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών. Αν αυτοί οι χρήστες δεν έβρισκαν πού είχε πάει το κουμπί “Διαγραφή”, αναγκάζονταν να συμβιβαστούν με την επιλογή “απόκρυψη από το χρονολόγιο”.

(Σημείωμα του συγγραφέα: «ο λογαριασμός μου στο Facebook εξακολουθεί να μου επιτρέπει να διαγράψω μηνύματα, τουλάχιστον από τη στιγμή που έχω κάνει αυτή την ανάρτηση. Αυτό σημαίνει ότι το Facebook είτε τροποποίησε απλά την επιλογή “διαγραφή” για κάποιους χρήστες, είτε άλλαξε την επιλογή “διαγραφή” για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.)

Το Facebook κάνει συχνά αλλαγές στην πλατφόρμα του, οπότε δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι η αλλαγή αυτή μπορεί να ήταν μια δοκιμή που ξεκίνησε σε λίγους χρήστες.

Εάν το Facebook αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση να μετακινήσει την επιλογή, θα σας ενημερώσουμε με ένα νέο άρθρο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS