ΑρχικήinetΜετά την Apple και η Microsoft μπλέκεται σε νομικές διαμάχες

Μετά την Apple και η Microsoft μπλέκεται σε νομικές διαμάχες

Microsoft: Αν και η Apple είναι συνήθως ο προτιμώμενος στόχος μηνύσεων για παραβιάσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε ολόκληρο τον κόσμο, πρόσφατα αποδείχθηκε ότι η προσοχή μπορεί εύκολα να στραφεί και σε άλλες μεγάλες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.Microsoft

Αυτή τη φορά, η Microsoft θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την εταιρεία Lemaire Illumination Technologies LLC η οποία καταγγέλλει ότι το Lumia 950 παραβιάζει ορισμένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της που καλύπτουν την τεχνολογία LED.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, στα δικαστικά έγγραφα αναφέρονται συνολικά τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα οποία αφορούν τον LED φωτισμό της οθόνης των κινητών τηλεφώνων.

Η Microsoft δεν έχει σχολιάσει κάτι σχετικά με την είδηση. Η Lemaire πάντως δεν φαίνεται να το βάζει κάτω καθώς ήδη στοχεύει και άλλες μεγάλες εταιρείες για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας όπως η LG.

Πηγαίνοντας πίσω στο 2012, η LED Tech Development, μια εταιρεία που η Lemaire Illumination Technologies αγόρασε ένα χρόνο αργότερα, ξεκίνησε μια δίκη εναντίον της Apple για παραβίαση τεσσάρων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε προϊόντα όπως το iPad και το MacBook Pro.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η Microsoft βρίσκεται ξαφνικά σε νομική διαμάχη για ένα προϊόν που έχει ήδη εγκαταλειφθεί εφόσον η εταιρεία δεν κατασκευάζει πλέον  Lumia 950 και 950 XL. Ο κολοσσός αναγνώρισε πρόσφατα ότι τα Windows 10 Mobile μπήκαν σε λειτουργία συντήρησης, χωρίς να έχουν προγραμματιστεί νέα χαρακτηριστικά και υλικό για την πλατφόρμα.

Πληροφοριακά, η σειρά Lumia 950 είναι η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της εταιρείας και ξεκίνησε επίσημα τον Οκτώβριο του 2015 μαζί με μια σειρά άλλων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Band 2. Η συσκευή διακόπηκε χωρίς να γνωρίσουμε ποτέ το λόγο.

Μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί η Microsoft στους ισχυρισμούς αυτούς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS