ΑρχικήinetΗ Microsoft ενημερώνει το iPhone Browser App της με πολλές βελτιώσεις

Η Microsoft ενημερώνει το iPhone Browser App της με πολλές βελτιώσεις

Η Microsoft προσπαθεί να κάνει το πρόγραμμα περιήγησης Edge εφαρμογή σε πολλαπλές πλατφόρμες και μετά την κυκλοφορία του σε Android και iPhone, η εταιρεία έχει αρχίσει να βελτιώνει την απόδοση και να διορθώνει τα πρώτα προβλήματα που οι χρήστες συναντούν μετά το install της.

iphone

Η πρώτη στάση είναι το iPhone. Μια ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε για το Microsoft Edge φέρνει τόνους βελτιώσεων, μερικές από τις οποίες θα πρέπει σίγουρα να είναι χρήσιμες.

Όπως αποδεικνύεται, η Microsoft πληροφορήθηκε ότι η προηγούμενη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Edge για το iPhone προκάλεσε υπερβολική θέρμανση των συσκευών, γεγονός που προφανώς προκάλεσε σημαντική διαρροή μπαταρίας χωρίς να κάνει τίποτα άλλο εκτός από την περιήγηση στο διαδίκτυο. Η εταιρεία λέει ότι γνώριζε αυτό το σφάλμα και αυτή η ενημέρωση θα πρέπει να κάνει τις επιδόσεις πιο ομαλές, χωρίς υπερθέρμανση της μπαταρίας που θα βιώσουν μετά από αυτό.

Επίσης, αυτή η ενημερωμένη έκδοση συνοδεύεται από βελτιώσεις για αριστερή και δεξιά περιστροφή για να μετακινηθείτε μεταξύ των σελίδων και αυτό προφανώς είναι χρήσιμο επειδή βελτιώνει τη συνολική εμπειρία περιήγησης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα μεγαλύτερα μοντέλα του iPhone Plus, όπου η χρήση των κουμπιών πλοήγησης δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει.

Η νέα έκδοση Microsoft Edge για iPhone εισάγει υποστήριξη για ενέργειες και δραστηριότητες, όπως κοινή χρήση ιστότοπων, αποθήκευση τοποθεσιών σε σημειώσεις ή προσθήκη σελίδων στο Pocket. Η Microsoft αναμένεται να προσθέσει περισσότερα καλούδια σε αυτό το θέμα σε μελλοντικές ενημερώσεις, οπότε είναι σίγουρα καλό ότι η εταιρεία εργάζεται για βαθύτερη ολοκλήρωση με το iOS.

Είναι αυτονόητο ότι το Microsoft Edge είναι ακόμα στις πρώτες του μέρες στο iPhone, οπότε οι χρήστες που το εγκαθιστούν ενδέχεται να συναντήσουν σφάλματα που δεν έχουν επιδιορθωθεί, αλλά γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να τα αναφέρετε στη Microsoft για να βελτιωθούν όλα σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS