ΑρχικήinetΤα ZenFone 4 Android smartphones διαθέσιμα και στην αμερικάνικη αγορά

Τα ZenFone 4 Android smartphones διαθέσιμα και στην αμερικάνικη αγορά

Η ASUS ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η ZenFone 4 Android-powered οικογένεια smartphones είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά της Βόρεια Αμερικής.

 ZenFone 4 Android

Με το νέο λειτουργικό σύστημα Android 7  Nougat της Google, η νέα σειρά smartphone ZenFone 4 της ASUS αποτελείται από έξι μοντέλα: το ZenFone 4, το ZenFone 4 Pro, το ZenFone 4 Selfie, το ZenFone 4 Selfie Pro, το ZenFone 4 Max και το ZenFone 4 Max Pro. Όλα τους είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά στη Βόρεια Αμερική.

Ωστόσο, προς το παρόν μπορείτε να αγοράσετε μόνο τα μοντέλα ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Max και ZenFone 4 Max Pro στις ΗΠΑ  από το κατάστημα ASUS, Amazon, Best Buy, Newegg ή B & H.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ASUS αποκάλυψε όλα τα μοντέλα της οικογένειας ZenFone 4 Android στα μέσα Αυγούστου 2017, πρώτα στην αγορά της Ασίας και έπειτα σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Πλέον όμως και οι κάτοικοι της Αμερικής μπορούν να αποκτήσουν την δική τους αγαπημένη συσκευή από την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό που πιθανότατα να σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι πόσο κοστίζει ένα νέο smartphone Android από την οικογένεια ZenFone 4 της ASUS στις ΗΠΑ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το φθηνότερο μοντέλο, το ZenFone 4 Max, κοστίζει μόνο 169 δολάρια και είναι διαθέσιμο σε χρώμα Deepsea Black.

Τα υπόλοιπα μοντέλα έχουν την ακόλουθη τιμολόγηση: ZenFone 4 Max Pro στα 199 δολάρια, Midnight Black ή Moonlight White του ZenFone 4 στα 399 δολάρια και ZenFone 4 Pro. στα 599 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS