ΑρχικήinetΟι μισοί και πλέον κάτοικοι της Αυστραλίας χρησιμοποιούν το Messenger

Οι μισοί και πλέον κάτοικοι της Αυστραλίας χρησιμοποιούν το Messenger

Το Messenger είναι σίγουρα ένα δημοφιλές μέσο ανταλλαγής μηνυμάτων.

Messenger

Το Facebook αποκάλυψε τα πρώτα του στατιστικά στοιχεία για την πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, υποστηρίζοντας ότι 13 εκατομμύρια Αυστραλοί χρησιμοποιούν το Messenger κάθε μήνα.

Αυτό είναι περισσότερο από τον μισό πληθυσμό της χώρας και το 80% των χρηστών smartphone, σύμφωνα με στοιχεία του Statista.

Η δημοτικότητα του Messenger στην Αυστραλία είναι ο λόγος που το Facebook την αναγνώρισε ως βασική του αγορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα είναι μια από τις πρώτες χώρες εκτός από τις Η.Π.Α. για να ξεκινήσει η καρτέλα Discover στην εφαρμογή, η οποία τοποθετεί τα bots από τις επιχειρήσεις και τους εκδότες στην εμβέλεια της εφαρμογής.

Ορισμένα από τα Aussie-centric bots που έχουν στη διάθεσή τους την πλατφόρμα περιλαμβάνουν το ABC News, το οποίο παρέχει ημερήσιες ειδήσεις και αποσπάσματα ειδήσεων. Domain για τιμές κατοικιών και ειδήσεις ακινήτων και την Αυστραλιανή ποδοσφαιρική ένωση (AFL), για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια, προεπισκοπήσεις συναντήσεων, βαθμολογίες και προκριματικά.

Η Γαλλία, η Αίγυπτος, η Νιγηρία, το Μαρόκο και οι Φιλιππίνες θα είναι οι επόμενες από την Αυστραλία που θα αποκτήσουν το Discover εκτός από τις ΗΠΑ.

“Με πάνω από 200.000 bots στην πλατφόρμα Messenger, η καρτέλα Discover δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρουν επιχειρήσεις που αγαπούν καθώς και να αναζητούν νέες εμπειρίες Messenger που πιθανόν να μην είχαν ακούσει γι αυτές”, δήλωσε η Sophie Blachford, Brand Development Lead του Messenger.

“Και για τις επιχειρήσεις, αυτή είναι μια νέα ισχυρή επιφάνεια που συνδέεται με ένα αφοσιωμένο κοινό”.

Το Facebook ισχυρίζεται ότι 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Messenger κάθε μήνα, ανταγωνιζόμενοι πολύ στενά με την άλλη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του, το WhatsApp, το οποίο απέκτησε 1,3 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες τον Ιούλιο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS