ΑρχικήinetΗ νέα λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων του LinkedIn διευκολύνει την εκκαθάριση των εισερχομένων

Η νέα λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων του LinkedIn διευκολύνει την εκκαθάριση των εισερχομένων

Το LinkedIn κάνει τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων του πολύ πιο έξυπνη.

μηνυμάτων

Η εταιρεία έχει εκπαιδεύσει την εφαρμογή της ώστε να μπορεί να προβλέπει πώς θα απαντήσετε στα μηνύματα για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στα εισερχόμενά σας.

Το χαρακτηριστικό, που ονομάζεται έξυπνες απαντήσεις, κυκλοφορεί τώρα για τους αγγλόφωνους χρήστες της εταιρείας σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές.

Παρόμοια με το χαρακτηριστικό της Google με το ίδιο όνομα, οι έξυπνες απαντήσεις του LinkedIn θα καλύψουν έως και τρεις προτεινόμενες απαντήσεις για μηνύματα που έρχονται από τα εισερχόμενά σας. Έτσι, αν κάποιος σας ζητήσει να συναντηθείτε μαζί του, θα μπορούσατε να δείτε τις έξυπνες προτάσεις απάντησης όπως “τι ώρα” ή “σίγουρα”.

Η εταιρεία λέει ότι αυτές οι προτάσεις θα βελτιωθούν και θα γίνουν πιο εξατομικευμένες με την πάροδο του χρόνου, έτσι ώστε να είναι πιο σχετικές με τον τρόπο που μιλάτε και πιο προσαρμοσμένες στις αλληλεπιδράσεις σας. (Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε εξ ολοκλήρου από αυτό).

Ενώ το χαρακτηριστικό καθιστά ευκολότερο να ξεκαθαρίσετε πιο γρήγορα τα υπερφορτωμένα inboxes, είναι επίσης ο τελευταίος τρόπος με τον οποίο η εταιρεία ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή της να εμπλουτίσει την υπηρεσία της με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη μετά την εξαγορά της Microsoft.

Οι έξυπνες απαντήσεις λειτουργούν με τεχνολογία μηχανικής μάθησης, η οποία επιτρέπει στην εταιρεία να προβλέψει μερικές πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις για οποιοδήποτε μήνυμα σε πραγματικό χρόνο.

Παρόλο που είναι πιθανό να υπάρξουν μερικά κολλήματα στην αρχή, η έκδοση Google του χαρακτηριστικού ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία είναι τώρα μέρος τόσο του Inbox όσο και του Gmail, έχει αποδειχθεί επιτυχής. Το χαρακτηριστικό είναι πλέον υπεύθυνο για το 10% περίπου όλων των απαντήσεων κινητού τηλεφώνου που αποστέλλονται με τα Εισερχόμενα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS