ΑρχικήinetΗ Apple εργάζεται για ένα «ασύρματο μέλλον» εξαγοράζοντας την PowerbyProxi

Η Apple εργάζεται για ένα «ασύρματο μέλλον» εξαγοράζοντας την PowerbyProxi

Με την εισαγωγή της ασύρματης φόρτισης για τα πιο πρόσφατα iPhones, είναι απόλυτα λογικό που η Apple προσπαθεί να αναπτύξει το δικό της υλικό.

Apple

Για το λόγο αυτό, αγόρασε την εταιρεία ασύρματης φόρτισης της Νέας Ζηλανδίας PowerbyProxi για ένα ποσό που δεν αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με έκθεση της Stuff την Τετάρτη.

Ο Dan Riccio της Apple, ανώτερος αντιπρόεδρος της μηχανικής υλικοτεχνικής υποστήριξης, επιβεβαίωσε την εξαγορά στο news point και είπε ότι η ομάδα θα είναι “μια μεγάλη προσθήκη, καθώς η εταιρεία εργάζεται για να δημιουργήσει ένα ασύρματο μέλλον”.

“Θέλουμε να προσφέρουμε πραγματικά αβίαστη φόρτιση σε περισσότερες περιοχές και περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο”, πρόσθεσε.

Η PowerbyProxi ιδρύθηκε το 2007 από τον επιχειρηματία Fady Mishriki ως ένα απόσπασμα από την έρευνα του Πανεπιστημίου του Auckland για την ασύρματη ενέργεια. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο Mishriki ήταν αρκετά ενθουσιασμένος που συμμετείχε στην Apple.

“Υπάρχει τεράστια ευθυγράμμιση με τις αξίες μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας στο Auckland και συμβάλλουμε στη μεγάλη καινοτομία στην ασύρματη φόρτιση που έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία”, δήλωσε.

Η ανακοίνωση έρχεται από την Apple μετά από μια σειρά από μεγάλα βήματα προς την ασύρματη φόρτιση φέτος. Τον Σεπτέμβριο, η Apple αποκάλυψε τον δικό της ασύρματο φορτιστή πολλαπλών συσκευών, το Airpower, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για το ασύρματο πρότυπο Qi.

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς η PowerbyProxi θα βοηθήσει την Apple να προωθήσει την ασύρματη φόρτιση, αλλά η εταιρεία παράγει μια σειρά συστημάτων υψηλότερων watt – ενδεχομένως ανοίγοντας την πόρτα ασύρματης φόρτισης μεγαλύτερων συσκευών όπως τα MacBooks.

Η PowerbyProxi κατέχει επίσης διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία θα μπορούσαν απλώς να ευθυγραμμιστούν με τις φανερότερες φιλοδοξίες της Apple για αυτοκινητιστική οδήγηση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS