ΑρχικήinetΤο Facebook μόλις πρόσθεσε κρυμμένα Πασχαλινά αυγά, που μπορείτε να ξεκλειδώσετε πληκτρολογώντας...

Το Facebook μόλις πρόσθεσε κρυμμένα Πασχαλινά αυγά, που μπορείτε να ξεκλειδώσετε πληκτρολογώντας ειδικές λέξεις

Το News Feed του Facebook σας πρόκειται να γίνει πολύ πιο πολύχρωμο.FacebookΤο Facebook ενημερώνει τη λίστα λέξεων που όταν περιλαμβάνονται σε μια ενημέρωση κατάστασης, ενεργοποιούν κρυφές κινούμενες εικόνες.

Το κοινωνικό δίκτυο έχει πειραματιστεί με αυτές τις ενέργειες για λίγο καιρό – πιθανότατα τα έχετε δει σε αναρτήσεις με τις λέξεις “συγχαρητήρια” ή “xoxo” (ή κάποια παραλλαγή τους.) Όταν δημοσιεύονται αυτές οι λέξεις εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα και κάνοντας κλικ σε αυτές ενεργοποιείται μια σύντομη κίνηση (μπαλόνια ή καρδιές, για παράδειγμα).

Τώρα το Facebook ενημερώνει τη λίστα λέξεων που ενεργοποιούν αυτές τις κινούμενες εικόνες. Οι προσθήκες περιλαμβάνουν τις λέξεις: “rad”, “bff”, “lmao”, και “σας ευχαριστώ πολύ”. Όλες αυτές οι λέξεις θα έρθουν τώρα με τα δικά τους χρώματα και εφέ κίνησης.

Το Facebook ενημερώνει επίσης τις κινούμενες εικόνες που σχετίζονται με τις αντιδράσεις σε «κοινωνικές εκδηλώσεις», όπως οι αρραβώνες και οι γάμοι. Τώρα, όταν οι άνθρωποι προσθέτουν μια αντίδραση σε μια “κοινωνική εκδήλωση”, η αντίδραση θα έρθει μαζί με κινούμενες αντιδράσεις που θα γεμίζουν την ενημέρωση.

Οι ενημερώσεις είναι ο πιο πρόσφατος τρόπος με τον οποίο το Facebook στρέφεται σε πολύχρωμες κινούμενες εικόνες για να αναζωογονήσει το News Feed. Το κοινωνικό δίκτυο ψάχνει πάντα τρόπους για να ενισχύσει την “αυθεντική κοινή χρήση” – posts τα οποία είναι πραγματικές σκέψεις, όχι απλώς αναδημοσίευση κάποιου meme ή viral βίντεο.

Η προσθήκη περισσότερων κινούμενων σχεδίων και λειτουργιών όπως οι πολύχρωμες ενημερώσεις κατάστασης είναι ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ετοιμαστείτε να δείτε πολύ περισσότερα κινούμενα emoji στο Facebook.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS