ΑρχικήinetΣυσκευή ετοιμάζει το τέλειο τσάι για εσάς κάθε φορά

Συσκευή ετοιμάζει το τέλειο τσάι για εσάς κάθε φορά

τσάιΈχουμε δει αρκετά gadgets που ετοιμάζουν αυτόματα τσάι τα τελευταία χρόνια, ωστόσο κανένα δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει. Το τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει είναι η Teamosa, μια συσκευή από μία start up επιχείρηση που ξεκίνησε το πρώτο της προϊόν στις 13 Σεπτεμβρίου. Η ίδια η Teamosa είναι μια μικρή συσκευή τύπου Keurig που χρησιμοποιεί τεχνολογία εκχύλισης υπερήχων για να παρασκευάσει το τσάι, πολύ πιο ωμαλά από τις παραδοσιακές μεθόδους.

Το έργο είναι το πνευματικό παιδί της Δρ. Catherine Liu και του Irven Liu, μιας εταιρείας που δημιουργήθηκε από δύο αδέρφια των οποίων οι γονείς έκαναν παραγωγή τσαγιού στην Ταϊβάν από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Έχοντας επίγνωση της οικογενειακής επιχείρησης την οποία κάποια στιγμή θα κληρονομούσαν, τα δύο αδέρφια ήθελαν να προσπαθήσουν να εκσυγχρονίσουν τον τρόπο παρασκευής του τσαγιού.

Το τελικό αποτέλεσμα του έργου είναι ο κατακόρυφος, μαύρος βραστήρας που τοποθετείτε σε μια πλάκα από μπαμπού και χρησιμοποιεί είτε τσάι σε φύλλα είτε φακελάκια τσαγιού με βιώσιμο τρόπο. Οι χρήστες είτε απλώς θα αδειάσουν τσάι πάνω στο πιάτο είτε θα εγγραφούν για να αγοράσουν τις κάψουλες της εταιρείας.

Στη συνέχεια, το σύστημα θα χρησιμοποιήσει μια δεξαμενή νερού (στη βάση της συσκευής) για να αδειάσει το τσάι πριν το υγρό τροποποιηθεί υπερηχητικά. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα έχετε ένα τέλειο φλιτζάνι τσαγιού μέσα σε τρία λεπτά και ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα στο ιδιαίτερο γούστο σας χρησιμοποιώντας την συνοδευτική εφαρμογή.

Τούτου λεχθέντος, εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε αυτή τη συσκευή, μπορείτε να το κάνετε στο Kickstarter. Οι επισκέπτες που θα μπουν πιο νωρίς στη σελίδα θα είναι σε θέση να πάρουν τον βραστήρα για μόλις $ 239, ενώ οι υπόλοιποι θα πληρώσουν $ 299 ή θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του στο λιανικό εμπόριο κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος για $ 399.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS