ΑρχικήinetMorgan Freeman όχι δεν πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός

Morgan Freeman όχι δεν πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός

Ο Morgan Freeman είναι ένας διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στο Μέμφις και έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1980. Morgan Freeman

Έχει προταθεί για όσκαρ αρκετές φορές, εκ των οποίων τρεις φορές για όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για τις ταινίες: Ο σοφέρ της κυρίας Ντέιζι (Driving Miss Daisy, 1989), Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ (The Shawshank Redemption, 1994) και Ανίκητος (Invictus, 2009), και μια φορά για όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Το δόκανο (Street Smart, 1988).

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν κυκλοφορούν φήμες για τον θάνατο του ηθοποιού, αλλά όπως φαίνεται πρόκειται για hoax: Ο Morgan Freeman ζει και βασιλεύει!
Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν την περασμένη εβδομάδα και ανέφεραν ότι ο 80-χρονος ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Μισισιπή.

Ωστόσο, ο κωμικός Rob Schneider, 53 ετών, ανέφερε στο Twitter ότι η είδηση δεν ισχύει…

Να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα Action News 3 είναι γνωστή για την δημοσίευση τέτοιων ειδήσεων. Η συγκεκριμένη είδηση δημοσιεύτηκε στις 5 Οκτωβρίου του 2017 αλλά δεν περιέχει την ημερομηνία “θανάτου.” Έτσι μάλλον θα συνεχίσει να εξαπλώνεται σαν “είδηση” λόγω έλλειψης ημερομηνίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS