ΑρχικήinetΤι λένε οι ειδικοί για τις δυνατότητες του iPhone 8 και 8...

Τι λένε οι ειδικοί για τις δυνατότητες του iPhone 8 και 8 Plus

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus πέρασαν τα tests της  Consumer Reports με μεγάλη επιτυχία, με την ομάδα αναλυτών να αναφέρει ότι τα νέα τηλέφωνα της Apple συγκαταλέγονται στις υψηλότερα εκτιμημένες συσκευές στην αγορά αυτή τη στιγμή. iPhone 8

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα του νέου iPhone χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες που έχει αξιολογηθεί ποτέ. Στα ισχυρά σημεία της περιλαμβάνονται οι δυνατότητες εγγραφής βίντεο 4K με ζουμ και η λειτουργία slow motion. H Consumer Reports ισχυρίστηκε ότι η νέα γενιά έρχεται με κάμερες που βελτιώνουν όχι μόνο τα βίντεο, αλλά και τη φωτογραφία.

Ακριβώς όπως και η προηγούμενη γενιά, το iPhone 8 Plus έρχεται με μια φωτογραφική μηχανή διπλού φακού, ενώ το iPhone 8 διαθέτει μια τυπική κάμερα ενός φακού. Παρά τις όσες διαφορές, οι κάμερες και των δύο τηλεφώνων είναι μεταξύ των καλυτέρων λόγω της ποιότητας χρωμάτων, του επιπέδου έκθεσης, της ευκρίνειας και του χαμηλού θορύβου.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επαινέθηκε εξίσου καθώς το iPhone 8 διήρκεσε 19 ώρες στις δοκιμές ενώ το iPhone 8 Plus έφτασε τις 21 ώρες.

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που ανέδειξε η Consumer Reports και τα οποία θεωρούνται σημαντικός παράγοντας για τους νέους αγοραστές smartphone είναι η βελτιωμένη εμφάνιση, η αντοχή στο νερό και η ασύρματη φόρτιση.

Από την άλλη όμως, οι αναλυτές αναγνωρίζουν ότι αν οι πελάτες θέλουν μια εντελώς αναθεωρημένη συσκευή iPhone θα πρέπει να περιμένουν την κυκλοφορία του IPhone X το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου.

Στο χέρι σας είναι λοιπόν αν θέλετε να παραμείνετε πιστοί στην επιλογή σας και να αγοράσετε το αναβαθμισμένο iPhone 8 ή να δοκιμάστε αυτή τη φορά κάτι εντελώς καινούριο που προσφέρει η Apple με αφορμή τα δέκατα γενέθλια της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS