ΑρχικήinetΤο Facebook και το Instagram αντιμετωπίζουν προβλήματα

Το Facebook και το Instagram αντιμετωπίζουν προβλήματα

Φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένα κακά νέα: το Facebook είναι ανενεργό για μεγάλο αριθμό χρηστών. Το Instagram, το οποίο ανήκει στο Facebook, έχει επίσης προβλήματα.

προβλήματα

Οι χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων ενημέρωσης άρχισαν να αναφέρουν ζητήματα γύρω στις 11:11 π.μ. και φαίνεται ότι η διακοπή έχει εξαπλωθεί. Τα προβλήματα φαίνεται να επηρεάζουν τους χρήστες που συνδέονται από επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές.

Πολλαπλές υπηρεσίες, όπως το Down Detector και το Outage Report, έχουν μεγάλο αριθμό χρηστών που αναφέρουν τα προβλήματα. Ο χάρτης αναφορών του Outage Report αναδεικνύει τις ανατολικές και δυτικές ακτές των Η.Π.Α. και την Ευρώπη ως τις πιο πληγείσες περιοχές της διακοπής.

Οι υπηρεσίες που συνδέονται με το Facebook, όπως το SocialFlow, έχουν αναφέρει επίσης προβλήματα με το API δημοσίευσης της πλατφόρμας.

Μερικοί χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Feed News, αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα δημοσίευσης ενημερώσεων και κοινής χρήσης στο δίκτυο. Η σελίδα κατάστασης της πλατφόρμας του Facebook εν τω μεταξύ, έχει αναφέρει υγιείς λειτουργίες από τις 7 Οκτωβρίου και για ορισμένους χρήστες έχει διακοπεί η πρόσβαση από λίγο μετά τις 12 μ.μ.

Ένας μικρότερος αριθμός χρηστών αντιμετωπίζει επίσης τεχνικές δυσκολίες στο Instagram. Το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι εξίσου διαδεδομένο όσο με αυτό που αντιμετωπίζει το Facebook, αλλά οι αριθμοί της έκθεσης του Outage Report σε σχέση με τη διακοπή, έχουν αυξηθεί και την τελευταία ώρα για το Instagram.

Φυσικά, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν στραφεί στο Twitter για να εξαπολύσουν τη συλλογική τους απογοήτευση σχετικά με τα ζητήματα που έχουν προκείψει στο Facebook.

Το Facebook έχει επίγνωση αυτού του ζητήματος, αλλά δεν έχει παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη διακοπή. “Γνωρίζουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πρόσβαση στο Facebook και το Instagram”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebook στο Mashable σε μια ηλεκτρονική δήλωση. «Δουλεύουμε για να επαναφέρουμε τα πράγματα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS