ΑρχικήinetΘέλετε καλύτερο φλας για την κάμερα σας; Να η λύση!

Θέλετε καλύτερο φλας για την κάμερα σας; Να η λύση!

Στην εποχή μας η κάμερα του κινητού μας, είναι αυτή που χρησιμοποιούμε σε μεγαλύτερο βαθμό, για να απαθανατίσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές μας.

κάμερα

Το φλας της κανονικής κάμερας στο τηλέφωνό σας είναι πλέον αρκετά ξεπερασμένο για τις ανάγκες μας. Το πρόσθετο iBlazr 2 θα λύσει πραγματικά αυτό το πρόβλημα.

Αυτό το πρόσθετο για το τηλέφωνο ταιριάζει σε όλα τα μοντέλα και συνεργάζεται με εφαρμογές κάμερας τόσο σε iOS όσο και σε Android μέσω Bluetooth. Απλά ενσωματώστε το στο τηλέφωνό σας και πατήστε δύο φορές για να το χρησιμοποιήσετε πριν τραβήξετε μια φωτογραφία. Ο αισθητήρας αφής σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε τον τέλειο φωτισμό σε κάθε ρύθμιση. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε τη φωτεινή ένδειξη όταν χρησιμοποιείτε το smartphone σας για να γυρίσετε ταινίες τρόμου που έχουν βρεθεί.

Η συνοδευτική εφαρμογή σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε πολλαπλά iBlazrs και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις για καθένα από αυτά ξεχωριστά για να τραβάτε τις περίτεχνες φωτογραφίες σας.

Το iBlazr 2 κοστίζει $ 59.99, αλλά μπορείτε να το πάρετε τώρα για $ 44.99 και εξοικονομήστε 25 τοις εκατό από την αρχική τιμή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS