ΑρχικήinetΜπρελόκ υψηλής τεχνολογίας, για να μην ξαναχάσετε ποτέ τα κλειδιά σας

Μπρελόκ υψηλής τεχνολογίας, για να μην ξαναχάσετε ποτέ τα κλειδιά σας

Εάν δεν γνωρίζατε καλύτερα, ίσως να πιστεύετε ότι τα κλειδιά σας έχουν δικό τους μυαλό. Πώς αλλιώς θα κρύβονταν ανάμεσα στα μαξιλάρια των καναπέδων σας τις μισές φορές  που εσείς ορκιζόσασταν ότι τα αφήσατε στο πάγκο της κουζίνας;

κλειδιά

Ευτυχώς, η ομάδα της KeySmart έχει λάβει μέτρα για να αποτρέψει τέτοιες δυσκολίες αναβαθμίζοντας τον δημοφιλή της οργανωτή κλειδιών με την τεχνολογία Tile ™ Smart Location, που εντοπίζει κάθε κίνηση των κλειδιών σας. Με την ενσωμάτωση αυτής της συσκευής παρακολούθησης πάνω στα τυπικά εύχρηστα χαρακτηριστικά του, το KeySmart Pro μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει όλα τα μπερδεμένα μπρελόκ που κρέμονται από τις τσέπες ή το πορτοφόλι σας.

Όταν λοιπόν τα κλειδιά σας χαθούν (ξανά), απλά χρησιμοποιήστε την εφαρμογή KeySmart Pro για να τα βρείτε σε έναν χάρτη ή για να τα κάνετε να κουδουνίσουν για να τα εντοπίσετε. Η συσκευή παρακολούθησης λειτουργεί επίσης αντίστροφα, ώστε να μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνό σας όταν δεν μπορείτε να το βρείτε, ακόμα και αν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Όταν το KeySmart Pro αρχίζει να αποφορτίζεται, απλά ανοίξτε το καλώδιο micro USB που περιλαμβάνεται στη θύρα του για έως και τρεις μήνες διάρκεια της μπαταρίας.

Με όλη αυτή την τεχνολογία που συσκευάζεται σε μία συσκευή, ίσως πιστεύετε ότι τα άλλα χαρακτηριστικά του KeySmart έχουν θυσιαστεί για να εξοικονομηθεί χώρος. Όμως ισχύει το ακριβώς αντίθετο: Το μπρελόκ περιλαμβάνει ένα φως LED, ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών και ένα μέρος για να ασφαλίσετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας, ενσωματωμένο στο σχεδιασμό του από ανοξείδωτο ατσάλι, συν ένα τμήμα αποθήκευσης που κρατάει μέχρι και δέκα κλειδιά ταυτόχρονα.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το έξυπνο μπρελόκ KeySmart Pro με Tile ™ είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Mashable.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS