ΑρχικήinetΠώς να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες με το smartphone σας

Πώς να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες με το smartphone σας

Μερικές φορές τα μικρά πράγματα είναι που αξίζουν την προσοχή μας: είτε παρατηρείτε το ζωηρό χρώμα ενός λουλουδιού είτε κάνετε ζουμ για να δείτε την υφή μιας ζωγραφιάς, είτε τραβάτε φωτογραφίες το γαλανό ουρανό.

φωτογραφίες

Αν θέλετε να τραβήξετε απίστευτες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες του smartphone σας, ίσως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Blips Smartphone Lens Kit.

Αυτοί οι καινοτόμοι φακοί είναι οι μικρότεροι και λεπτότεροι στον κόσμο – πράγμα που σημαίνει ότι έχετε αυξημένη λειτουργικότητα χωρίς όμως να προστίθεται μεγάλος όγκος στη συσκευή σας. Απλά συνδέστε έναν από αυτούς τους δύο φακούς στο τηλέφωνό σας με τη συγκολλητική ουσία πολλαπλών χρήσεων (που περιλαμβάνεται στο πακέτο) και αρχίστε να μεγεθύνετε τον κόσμο γύρω σας: από τα έντομα και τα λουλούδια μέχρι τις λεπτομέρειες των καθημερινών αντικειμένων που σας περιβάλουν.

Το σετ περιλαμβάνει το φακό Macro Plus, με εστιακή απόσταση 20mm και το φακό Macro, με μεγέθυνση 10x και εστιακή απόσταση περίπου 10mm. Οι δύο ταινίες αλουμινίου που περιλαμβάνονται, επιτρέπουν στο φακό Blips να διατηρήσει το σχήμα του όταν εφαρμοστεί και η συνοδευτική εφαρμογή σάς βοηθά να ξεκλειδώσετε ειδικά χαρακτηριστικά.

Δείτε τον κόσμο με έναν εντελώς καινούριο τρόπο: συνήθως, το Blips Smartphone Lens Kit κοστίζει 33.90$, αλλά τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε για μόλις 24.99$.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS