ΑρχικήinetΗ Amazon παρουσιάζει σήμερα πολλά νέα προϊόντα που λειτουργούν με την Alexa

Η Amazon παρουσιάζει σήμερα πολλά νέα προϊόντα που λειτουργούν με την Alexa

Ετοιμαστείτε έρχονται πολλά προϊόντα από την Amazon που λειτουργούν με την αγαπημένη μας Alexa!

amazon

Η εταιρεία πραγματοποιεί μια ειδική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του Σιάτλ, όπου αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα σειρά προϊόντων με τη δυνατότητα της Alexa.

Μεταξύ των νέων συσκευών που περιμένουμε είναι ένα νέο, μικρότερο ηχείο Echo που θα διαθέτει υψηλότερης ποιότητας ήχο που θα προσπαθήσει να καταστήσει τη συσκευή πιο ανταγωνιστική με το επερχόμενο Homepod speaker της Apple.

Οι φήμες επίσης υποδηλώνουν ότι η Amazon ετοιμάζει μια νέα σειρά συσκευών Fire TV, συμπεριλαμβανομένου ενός streaming stick και ενός αποκωδικοποιητή που θα ενεργοποιήσει τη φωνή για τις εντολές Alexa.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον gadget της Amazon το οποίο φέρεται να δουλεύει αυτό τον καιρό είναι ένα σετ από τρισδιάστατα γυαλιά powered by Alexa. Δεν είναι σαφές το πώς λειτουργούν, αλλά αναμφισβήτητα δεν θα έχουν κάμερα ή οθόνη και θα λειτουργούν εξ ολοκλήρου μέσω φωνητικών εντολών.

Η Amazon θα μπορούσε επίσης να αποκαλύψει ένα νέο σύστημα ασφάλειας στο σπίτι που συνδέεται με τα Echo ηχεία. Πολύ πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις μέχρι να γίνει η εκδήλωση. Ευτυχώς, θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες πολύ σύντομα – η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. PT, οπότε μείνετε συντονισμένοι για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις από το Σιάτλ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS