ΑρχικήinetΤα νέα φίλτρα αλλαγής ουρανού του Snapchat κάνουν ακόμη και τα πιο...

Τα νέα φίλτρα αλλαγής ουρανού του Snapchat κάνουν ακόμη και τα πιο βαρετά snaps cool

Το Snapchat μόλις πρόσθεσε ένα νέο εργαλείο που θα βοηθήσει ακόμα και τα πιο βαρετά snaps να φαίνονται πολύ πιο cool.

Snapchat

Η εφαρμογή εισήγαγε ένα νέο σύνολο “φίλτρων ουρανού”, τα οποία σας επιτρέπουν να προσθέτετε διαφορετικά εφέ, όπως τα ουράνια τόξα και τα ηλιοβασιλέματα σε φωτογραφίες με ουρανούς.

Όπως και τα άλλα φίλτρα του Snapchat, τα φίλτρα ουρανού, τα οποία κυκλοφορούν στην εφαρμογή τώρα, θα αλλάζουν τακτικά. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τα φίλτρα κάνοντας swip μια φωτογραφία όπως ακριβώς θα προσθέσετε οποιοδήποτε άλλο φίλτρο.

Τα εφέ αλλαγής ουρανού θα εμφανιστούν αυτόματα όταν η εφαρμογή ανιχνεύσει έναν ουρανό στη φωτογραφία. Τα φίλτρα του ουρανού φαίνονται λίγο πιο ρεαλιστικά από αυτά που μοιάζουν με κινούμενα σχέδια, τα οποία προσθέτουν κινούμενες επικαλύψεις στις φωτογραφίες σας. Διακρίνονται επίσης από τους φακούς Snapchat, επειδή δεν εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Αντ ‘αυτού, τα νέα φίλτρα αλλάζουν την εμφάνιση του ουρανού, έτσι ώστε ένας καθαρός ουρανός να γεμίσει με σύννεφα ή ένα ηλιόλουστο ουρανό μπορεί να γεμίσει με αστέρια αφού έχετε ήδη τραβήξει μια φωτογραφία. Για το Snapchat, είναι ένα κομψό τέχνασμα που δείχνει την τεχνολογία αναγνώρισης της εικόνας του όσο και την επιθυμία του να θεωρηθεί ως μια «δημιουργική» εταιρεία.

Τα φίλτρα έχουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι ακόμα ένας τρόπος για να εμπλουτίσετε αλλιώς βαρετές φωτογραφίες με cool εφέ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS