ΑρχικήinetΗ Google επεκτείνει την υποστήριξη ασφαλείας για τα Nexus 6P και Nexus...

Η Google επεκτείνει την υποστήριξη ασφαλείας για τα Nexus 6P και Nexus 5X μέχρι τον Νοέμβριο του 2018

Η υποστήριξη ασφαλείας τόσο για το Nexus 6P όσο και για το Nexus 5X από την Google θα παραταθεί μέχρι το Νοέμβριο του 2018, προσθέτοντας δύο μήνες στην προηγούμενη ημερομηνία.

Google

Δεδομένου ότι το Android είναι το πιο χρησιμοποιημένο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, είναι επίσης λογικό ότι είναι και συχνά στόχος. Ο μόνος τρόπος για την αποτροπή προβλημάτων ασφαλείας σε κινητές συσκευές είναι να τις κρατάτε ενημερωμένες και αυτό ακριβώς κάνει η Google.

Μέχρι στιγμής, η υποστήριξη τόσο για τα Nexus 6P όσο και για το Nexus 5X ήταν “μέχρι” τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά παρατάθηκε μέχρι τον Νοέμβριο του 2018, προσθέτοντας ακόμα δύο μήνες. Αυτό είναι καλό για τους χρήστες του Nexus, οι οποίοι μπορούν να κρατούν τις συσκευές τους ενημερωμένες για λίγο περισσότερο.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η υποστήριξη ασφαλείας αναφέρεται μόνο σε patches και τίποτα άλλο. Η υποστήριξη λογισμικού ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του 2017, πράγμα που σημαίνει ότι μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα παρασχεθεί νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Τόσο οι κινητές συσκευές Nexus 6P όσο και οι συσκευές Nexus 5X παραλήφθηκαν αρκετά καλά από τους οπαδούς, αλλά είχαν και αρκετά προβλήματα. Η μπαταρία σε μερικά Nexus 6P είχε προβλήματα και η Google προσφέρθηκε να τις αντικαταστήσει με το νεότερο Google Pixel σε ορισμένες χώρες.

Από την άλλη πλευρά, το Nexus 5X αποδείχθηκε εξίσου προβληματικό, με το διάσημο σφάλμα εκκίνησης να επηρεάζει αρκετούς ανθρώπους. Ωστόσο, είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς την επιτυχία των δύο τηλεφώνων.

Επίσης, πρέπει να θυμόμαστε ότι η Google κυκλοφόρησε το Nexus 6P και το Nexus 5X πίσω τον Σεπτέμβριο του 2015. Αυτό σημαίνει ότι η υποστήριξη για αυτά θα λήξει τρία χρόνια αργότερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS