ΑρχικήinetΗ Nintendo πρόσθεσε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων

Η Nintendo πρόσθεσε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων

Η εταιρεία Nintendo επιτέλους πρόσθεσε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, για να ασφαλίσετε το λογαριασμό σας στην εταιρεία.

Nintendo

Ανεβάζοντας το επίπεδο ασφαλείας, η εταιρεία παιχνιδιών Nintendo πρόσθεσε στους online λογαριασμούς των χρηστών της, τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Για να ενεργοποιήσετε τη νέα μέθοδο ελέγχου ταυτότητας, θα σας ζητηθεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής Google Authenticator, η οποία θα σας δώσει έναν κωδικό όταν συνδεθείτε. Με το κωδικό αυτό θα μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο ίδιος χρήστης που πριν λίγο κάνατε login στην ιστοσελίδα της.

Η κίνηση αυτή έχει καθυστερήσει πολύ. Η εταιρεία Sony έχει ήδη εφαρμόζει τον έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων από πέρυσι, και μετά από μια σειρά από αμυχές που διακύβευαν τα στοιχεία του χρήστη, ενώ άλλες εταιρείες, όπως η Steam και η Microsoft έχουν χρησιμοποιήσει το σύστημα για χρόνια.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τους online λογαριασμούς, που επαληθεύει μια προσπάθεια σύνδεσης μέσω ενός τηλεφώνου ή μέσω ενός e-mail. Δεν είναι αλάνθαστος, αλλά βοηθά να προσθέσετε κάποια επιπλέον προστασία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS