ΑρχικήinetΑναγνώριση προσώπου ή αποτυπώματος; Ούτε η Apple έχει αποφασίσει!

Αναγνώριση προσώπου ή αποτυπώματος; Ούτε η Apple έχει αποφασίσει!

Η Apple εξακολουθεί να εργάζεται, όπως ακούστηκε κάποτε, σχετικά με την ενσωμάτωση αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στις οθόνες των τηλεφώνων της, ή μήπως η εταιρεία σχεδιάζει να εδραιώσει το Face ID σε όλα τα μελλοντικά της iPhones;

προσώπου

Σύμφωνα με μια έκθεση του αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Εάν η απόκριση του χρήστη στην αναγνώριση προσώπου του iPhone X είναι θετική, η έκθεση υποστηρίζει ότι η Apple θα προσθέσει πιθανώς την τεχνολογία σε όλα τα νέα μοντέλα της, το 2018. Εάν “δεν καταφέρει να εντυπωσιάσει τους καταναλωτές”, η εταιρεία πιθανότατα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να ενσωματώσει το Touch ID στις οθόνες των iPhone.

Είναι σίγουρα δυνατή η τοποθέτηση ενός σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων σε μια οθόνη τηλεφώνου – η Vivo και η Qualcomm επέδειξαν την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας τον Ιούνιο. Ωστόσο, η Kuo ισχυρίζεται ότι η Apple δυσκολεύεται να ενσωματώσει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στις οθόνες των iPhones της, λόγω της τεχνολογίας 3D Touch, γεγονός που καθιστά τον πίνακα οθόνης παχύτερο, μειώνοντας την ακρίβεια ενός σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Αυτό μπορεί να είναι μια σκληρή πρόκληση για την Apple. Η εταιρεία κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον κόσμο ότι η τεχνολογία σάρωσης προσώπου είναι τέλεια, αλλά πολλές φήμες υποστήριξαν ότι η Apple προσπάθησε απελπισμένα να κυκλοφορήσει το iPhone X με έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, με το Face ID να είναι ο αντικαταστάτης της τελευταίας στιγμής. Εάν η χρήση του δείξει ότι η αναγνώριση προσώπου δεν είναι τόσο σπουδαία, τότε η εταιρεία μάλλον θα αλλάξει ξανά τα σχέδιά της.

Το iPhone X έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει να στέλνεται στους πελάτες στις 3 Νοεμβρίου, αλλά οι φήμες υποστηρίζουν ότι τα αποθέματα είναι πολύ περιορισμένα, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα το πάρουν μέχρι το 2018.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS