ΑρχικήinetTim Cook: το iPhone X δεν είναι ακριβό για την τεχνολογία του

Tim Cook: το iPhone X δεν είναι ακριβό για την τεχνολογία του

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, σχολίασε την τιμή του iPhone X και εξήγησε ότι αν το σκεφτείτε λίγο είναι φθηνό στην πραγματικότητα.

Φυσικά όπως σκέφτεται φθηνά ή προσιτά προϊόντα, δεν σκέφτεται συσκευές της Apple. Είναι αλήθεια ότι η Apple κάνει συσκευές υψηλής ποιότητας, που κυκλοφορούν με ανάλογες τιμές.Tim Cook

Με κάθε νέα γενιά του iPhone, κυκλοφορούν αναφορές που υπογραμμίζουν πόσο φτηνά είναι τα ανταλλακτικά σε σύγκριση με το τελικό προϊόν. Για το τελευταίο iPhone X, η Apple έκανε μερικές σοβαρές αλλαγές, όπως την χρήση νέων AMOLED οθονών, οι οποίες θα αγοραστούν από τη Samsung.

Ο Tim Cook προσπάθησε να εξηγήσει κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής “Good Morning America” ​​της ABC ότι με την τιμή των 1.000 δολαρίων παίρνετε πίσω τα χρήματά σας στο ακαριαίο με την τεχνολογία που διαθέτει το τηλέφωνο.

Το επιχείρημα του είναι ότι για $ 1.000 παίρνετε την αξία των χρημάτων σας σε τεχνολογία και νέα χαρακτηριστικά, και δεν σημαίνει ότι όλοι θα τρέξουν να το πάρουν. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple δήλωσε επίσης ότι πολύ λίγοι είναι που πληρώνουν τόσα χρήματα μπροστά και ότι οι περισσότεροι χρήστες θα επιλέξουν να πληρώσουν το ποσό μακροπρόθεσμα.

Η τιμή μπορεί επίσης να μειωθεί όταν οι εταιρείες διανομής προσθέσουν διάφορες επιδοτήσεις και εκπτώσεις, οπότε μάλλον το ποσό δεν θα φτάνει τα 1.000 δολάρια.

“Ο στόχος μας δεν είναι τα μεγάλα έσοδα, αλλά να κάνουμε ένα καλύτερο προϊόν που εμπλουτίζει τη ζωή των ανθρώπων,” αναφέρει ο Tim Cook.

Τον πιστεύετε; Μα τόσο αλτρουιστής πια ο CEO της Apple;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS