ΑρχικήinetΤαΐστε το κατοικίδιό σας από οπουδήποτε με αυτό το έξυπνο gadget

Ταΐστε το κατοικίδιό σας από οπουδήποτε με αυτό το έξυπνο gadget

Σε όλους μας έχει τύχει κάποιες φορές να χρειαστεί να μείνουμε παραπάνω ώρα στη δουλειά, κάτι το οποίο, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο! Τα πράγματα βέβαια δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο, όταν στο σπίτι μας περιμένει ανυπόμονα  ένα πεινασμένο κατοικίδιο, που δεν μπορεί να καταλάβει το φορτωμένο μας πρόγραμμα.  

κατοικίδιο

Η αυτόματη ταΐστρα σκύλου και γάτας από την PetSafe, σάς επιτρέπει να ταΐσετε τον τετράποδο φίλο σας, όποτε το θελήσετε, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας το smartphone σας.

Η ταΐστρα αποθηκεύει έως και 24 φλιτζάνια φαγητού και μπορείτε να τη ρυθμίσετε είτε για να δώσει στο κατοικίδιο ζώο σας μια ορισμένη ποσότητα φαγητού σε καθορισμένο χρόνο, είτε να ενεργοποιηθεί όταν χρειάζεται μέσω του έξυπνου τηλεφώνου σας. Και αν έχετε ένα από εκείνα τα εξαιρετικά λαίμαργα σκυλιά που τρώνε υπερβολικά γρήγορα με αποτέλεσμα μερικές φορές να αρρωσταίνουν, υπάρχει ακόμα μια ρύθμιση ώστε η τροφή να δίνετε σταδιακά, σε μικρές δόσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταΐστρα με ξηρή ή ημι-υγρή τροφή για κατοικίδια και είναι πολύ εύκολη στο καθάρισμα: το μεγαλύτερο μέρος της αποσπάτε από τη βάση και τοποθετείτε απλά στο πλυντήριο πιάτων.

Αυτή τη στιγμή, η ταΐστρα PetSafe διατίθεται για 199,99 δολάρια. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν και για να κάνετε παραγγελία επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://amzn.to/2f2pUB2

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS