ΑρχικήinetSamsung Gear VR: Γνωρίστε τον Ρέμπραντ

Samsung Gear VR: Γνωρίστε τον Ρέμπραντ

Τα Samsung Gear VR σας ταξιδεύουν πίσω στην ιστορία και στο εργαστήριο του διάσημου ζωγράφου Ρέμπραντ, για μία αξέχαστη εμπειρία και γνώση της Ολλανδίας του 17ου αιώνα.

Samsung

Το καλύτερο πράγμα με τις προβολές της εικονικής πραγματικότητας είναι ότι μπορούν να σας μεταφέρουν σε φανταστικά μέρη, ή να συναντηθείτε με ανθρώπους ποτέ δεν θα βρεθείτε ποτέ στην πραγματική ζωή, όπως για παράδειγμα με τον διάσημο Ολλανδό ζωγράφο Ρέμπραντ.

Η Oculus έχει συνεργαστεί με το στούντιο εικονικής πραγματικότητας Force Field για μια εμπειρία μέσω των Samsung Gear VR, που θα σας μεταφέρει πίσω στο 17ο αιώνα στο Άμστερνταμ. Το πρόγραμμα Meeting Rembrandt (συναντώντας τον Ρέμπραντ), αναδημιουργεί το σπίτι και τον περιβάλλοντα χώρο του καλλιτέχνη, χρησιμοποιώντας ένα ηθοποιό για να παίξει τον ρόλο του καλλιτέχνη.

Το Meeting Rembrandt σας βάζει στη μέση στα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα της ζωής του καλλιτέχνη. Μπορείτε ακόμη και να αλληλεπιδράσετε μαζί του στο ατελιέ του και να δείτε τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τον πιο διάσημο πίνακά του, τον “The Night Watch”.

«Είναι σαν να είστε πραγματικά εκεί, μαζί με τον Ρέμπραντ, στο ατελιέ του, στο σπίτι του, και ο ίδιος αλληλεπιδρά μαζί σας και σας επιτρέπει να καταλάβετε γιατί το έργο του ήταν τόσο αμφιλεγόμενο εκείνη την εποχή,» αναφέρει ο επικεφαλής της Force Field, κος Arthur Houtman.

Η προβολή είναι τώρα διαθέσιμη στο κατάστημά της Oculus Gear VR δωρεάν. Δεδομένου ότι κατασκευάστηκε για την πλατφόρμα VR της Samsung, θα πρέπει φυσικά για να τρέξει, να έχετε τα heatdset της Titan και ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο, όπως το Galaxy S8 ή Note 8.

Δείτε το σχετικό διαφημιστικό παρακάτω:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS