ΑρχικήinetH Microsoft κυκλοφορεί νέα Windows 10 Redstone 3 Build

H Microsoft κυκλοφορεί νέα Windows 10 Redstone 3 Build

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέα Windows 10 build στους insiders στο Fast ring καθώς προετοιμάζεται να ολοκληρώσει την ανάπτυξη της ενημερωμένης έκδοσης Fall Creators (επίσης γνωστή ως Redstone 3).

Microsoft

Το Build 16288 έρχεται χωρίς υδατογράφημα στην κάτω δεξιά γωνία και παρατίθεται ως έκδοση 1709, ο οποίος είναι ο αριθμός έκδοσης που πρόκειται να χρησιμοποιήσει η ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Fall Creators Update όταν θα το λανσάρει για χρήστες στο δαχτυλίδι παραγωγής.

Ωστόσο, η Microsoft δηλώνει ότι δεν πρόκειται για την τελική κατασκευή, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για το Redstone 3 και προγραμματίζονται περισσότερες διορθώσεις πριν από το λανσάρισμα της 17ης Οκτωβρίου.

“Αρχίζουμε τώρα τη φάση του ελέγχου στον τελικό κώδικα για να προετοιμαστεί για την τελική απελευθέρωση. Επομένως, θα έχουμε περισσότερα builds για να κυκλοφορήσουμε στα Windows Insiders μέχρι τότε. Και το υδατογράφημα του desktop μπορεί να εμφανιστεί ξανά σε αυτές τις κατασκευές “, εξήγησε η Dona Sarkar, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider.

Ακριβώς όπως αναμενόταν, αυτή η κατασκευή δεν φέρνει νέα χαρακτηριστικά, αλλά μόνο διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις για το λειτουργικό σύστημα, και αυτό έχει νόημα από τότε που είμαστε τόσο κοντά στην κατασκευή RTM.

Για παράδειγμα, το build 16288 εισάγει βελτιώσεις των Windows Shell, όπως το μενού Start για να αντιμετωπίσει τα σφάλματα με τα γράμματα που χρησιμοποιούνται για να μεταβείτε σε διαφορετικές τοποθεσίες και να μην δουλεύετε με συνέπεια στις τελευταίες εκδόσεις. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις των εισροών, καθώς και αρκετές επιδιορθώσεις της Microsoft Edge, μεταξύ άλλων για ένα ζήτημα που προκάλεσε την προεπισκόπηση καρτέλας για τα PDF ώστε να γίνει μαύρο με δύο λευκές ρίγες.

Μπορείτε να ελέγξετε τις πλήρεις σημειώσεις απελευθέρωσης στο box μετά το jump, αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτό είναι ακόμα έργο σε εξέλιξη και ορισμένα σφάλματα μπορεί επίσης να υπάρχουν σε αυτό το build. Η Microsoft έχει υποσχεθεί να ενημερώσει όλους όσους συντάσσουν την τελική έκδοση, οπότε αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες για το RTM.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS