ΑρχικήinetΤο iPhone 9 θα διαθέτει μπαταρίες κατασκευασμένες από την LG

Το iPhone 9 θα διαθέτει μπαταρίες κατασκευασμένες από την LG

Aκόμα δεν κυκλοφόρησε το iPhone 8 και οι διαρροές για το επερχόμενο iPhone 9 ξεκίνησαν. Το iPhone 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο του 2018. iPhone 9

Πηγές αναφέρουν ότι το iPhone 9 θα τροφοδοτείται αποκλειστικά από μπαταρίες της LG καθώς η κορεάτικη εταιρεία έχει επενδύσει πολλά στη δημιουργία του εξοπλισμού που θα ενσωματωθεί στην επόμενη γενιά iPhone.

Η LG Chemical και η Apple έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία και η κορεάτικη εταιρεία έχει ήδη επενδύσει εκατομμύρια σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που θα της επιτρέψουν να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή νέων μπαταριών από τις αρχές ήδη του 2018.

Τα πρώτα σχέδια θέλουν το iPhone 9 να έρχεται με μία μπαταρία σε σχήμα L καθώς η εταιρεία επιθυμεί να αυξήσει την χωρητικότητα χρησιμοποιώντας όλο το διαθέσιμο χώρο στην συσκευή. Για αυτό το λόγο κιόλας, επέλεξε ως συνεργάτη την LG που ειδικεύεται στην κατασκευή λυγισμένων μονάδων μπαταρίας.

Αυτό φυσικά θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση διάρκεια ζωής της μπαταρίας και σε συνδυασμό με τις νέες δυνατότητες φόρτισης που προσφέρει η Apple –γρήγορη φόρτιση και ασύρματη φόρτιση- το νέο iPhone θα έχει δραματική βελτίωση συγκριτικά με τους προκατόχους του.

Το iPhone 8 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο της Apple με ασύρματη και γρήγορη φόρτιση. Να σημειώσουμε ότι η Apple εξέτασε και πιο καινοτόμα συστήματα φόρτισης που θα λειτουργούσαν σε όλη την αίθουσα αλλά τελικά έμεινε στο αρχικό σχέδιο της.

Πολλές είναι και οι αναφορές που υποστηρίζουν ότι η Apple θα ακολουθήσει έναν πιο παραδοσιακό τρόπο  ασύρματου συστήματος φόρτισης που απαιτεί πλακέτα φόρτισης, κάτι που έχουμε συναντήσει σε αρκετές Android συσκευές συμπεριλαμβανομένων και πολλών smartphones της Samsung.

Φυσικά, είναι αρκετά νωρίς για να μιλάμε για το iPhone 9 η κυκλοφορία του οποίου αργεί ακόμα…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS