ΑρχικήinetSamsung Galaxy Note 8 Unpacked στις 23 Αυγούστου

Samsung Galaxy Note 8 Unpacked στις 23 Αυγούστου

Samsung Galaxy Note 8: Οι φίλοι του Galaxy Note δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να δουν τι έχει ετοιμάσει η Samsung για αυτούς.

Η Samsung ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η επόμενη εκδήλωση Unpacked (όπου η εταιρεία αναγγέλλει νέα προϊόντα) θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου. Η δημοσίευση στο Twitter περιλαμβάνει την ακόλουθη φράση: Samsung Galaxy Note 8

“Μάθετε τι σημαίνει να κάνετε μεγαλύτερα πράγματα στις 08.23.2017”

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, υπάρχει σαφώς ένα smartphone με μια γραφίδα και μια αναφορά “κάντε μεγαλύτερα πράγματα.”

Το Galaxy Note 8 αναμένεται να διαθέτει το ίδιο βασικό σχέδιο με τη σειρά G8 της Galaxy, με μια οθόνη Infinity που δεν θα εμφανίζει σχεδόν καμία στεφάνη στο μπροστινό μέρος. Θα έχει μια μεγαλύτερη οθόνη (6,3-ίντσες) σε σύγκριση με την οθόνη του S8 Plus που είναι 6,2 ιντσών, διπλές πίσω κάμερες, και φυσικά, ένα S-Pen.

Η εκδήλωση της Samsung προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 11 π.μ. EST στη Νέα Υόρκη και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Samsung στο Samsung.com, σύμφωνα με τις προσκλήσεις που έχουν σταλεί στον Τύπο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS