Αρχικήinetebooks από την Microsoft: χιλιάδες δωρεάν ebooks για όλους

ebooks από την Microsoft: χιλιάδες δωρεάν ebooks για όλους

Η Microsoft διαθέτει δωρεάν για όλους μια ολόκληρη συλλογή από ebooks που καλύπτουν σημαντικά προϊόντα της εταιρείας, όπως τα Windows 10, Office 365, Office 2016, Power BI, Azure, Windows 8.1, Office 2013, SharePoint 2016, SharePoint 2013, Dynamics CRM, PowerShell, Exchange Server, System Center, Cloud, SQL Server και πολλά άλλα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα διάθεσης που υπάρχει μέσα στο blog του Eric Ligman στο MSDN και να αρχίσετε να κατεβάζετε τα ebook που σας ενδιαφέρουν.ebooks

Οι λήψεις δεν περιορίζονται και μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς κάποιο όριο, από ένα μέχρι και όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία που παρατίθενται στον ιστότοπο.

Τα περισσότερα ebooks προσθέρονται σε πολλές μορφές. Η πιο συνηθισμένη μορφή είναι το PDF, αλλά θα βρείτε ebooks που έρχονται σαν εκδόσεις DOC, MOBI ή EPUB.

Τα περισσότερα eboοks έχουν σχεδιαστεί για διαχειριστές συστημάτων και προγραμματιστές. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς η συλλογή ebook είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Microsoft Developer Network.

Δεν υπάρχει επιλογή για λήψη όλων των ηλεκτρονικών βιβλίων ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο download manager για να επιταχύνετε τη λήψη.

Ορισμένα από τα eboοks έχουν διατεθεί από πέρυσι, και έτσι θα παρατηρήσετε ότι μερικά καλύπτουν παλαιότερες εκδόσεις των προϊόντων της Microsoft και όχι τις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν το giveaway της Microsoft θα σταματήσει κάποια στιγμή ή θα παραμένει διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Κατεβάστε τα ebooks που σας ενδιαφέρουν από το παρακάτω link

https://blogs.msdn.microsoft.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS