ΑρχικήinetiPhone 8: Καθυστέρηση και με την παραγωγή του NAND Flash

iPhone 8: Καθυστέρηση και με την παραγωγή του NAND Flash

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η παραγωγή του iPhone 8 έχει καθυστερήσει λόγω των περιορισμένων OLED οθονών που κατασκεύασε η Samsung. Τώρα μια νέα αποκάλυψη αποδεικνύει ότι η Apple αντιμετωπίσει προβλήματα και με την παραγωγή του 3D NAND flash. NAND Flash

Πρόσφατη αναφορά αποκαλύπτει ότι η SK Hynix και η Toshiba αντιμετωπίσουν προβλήματα με την παραγωγή του NAND flash οπότε η Apple δεν έχει άλλη επιλογή από το να στραφεί  στη Samsung για περισσότερες προμήθειες. Η πτώση των δύο εταιρειών ανέρχεται στο 30% αλλά η Apple πιστεύει ότι η Samsung θα καταφέρει να αντισταθμίσει την κατάσταση καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει αυξήσει πρόσφατα κατά πολύ την παραγωγή της.

Να σημειώσουμε ότι η παραγωγή του NAND flash παραμένει περιορισμένη διότι πέρα από την Apple και άλλες εταιρείες σχεδιάζουν να το συμπεριλάβουν στις συσκευές τους που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο όπως η Samsung και η Google.

Όπως είναι λογικό, μετά από τόσες καθυστερήσεις στην παραγωγή, το iPhone 8 πιθανότατα να μην κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά να δει το φως της δημοσιότητες κάποια στιγμή αργότερα μέσα στον Φθινόπωρο του 2017.

Το πρόγραμμα της Apple βέβαια μέχρι στιγμής έχει ως εξής: Το iPhone 8 μαζί με τα νέα  iPhone 7s και 7s Plus θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο αλλά οι πωλήσεις τους θα καθυστερήσουν μέχρι να παραχθεί το απαιτούμενο απόθεμα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε το iPhone 8 τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο ενώ τα iPhone 7s και 7s Plus τέλος Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου.

Το μόνο σίγουρο είναι το iPhone 8 θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά στην smartphone οικογένεια της Apple, συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης και γρήγορης φόρτισης και της  οθόνη με μικρότερα bezels που περιλαμβάνει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι μια πρόσφατη φήμη υποστηρίζει ότι το iPhone 8 θα εγκαταλείψει τελείως τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, εισάγοντας ένα ολικό σύστημα αναγνώρισης προσώπου. Το ενσωματωμένο στην οθόνη home button θα εξακολουθεί να υπάρχει, χωρίς όμως το Touch ID.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS