ΑρχικήinetΤο iPhone 8 θα κοστίζει περισσότερο από $ 1.000, αλλά θα το...

Το iPhone 8 θα κοστίζει περισσότερο από $ 1.000, αλλά θα το πληρώσετε λιγότερα

Φήμες λένε ότι το iPhone 8 είναι πολύ πιθανό να είναι το πιο ακριβό μοντέλο iPhone που κυκλοφόρησε ποτέ, με τους αναλυτές να αναμένουν την Apple να το πουλάει για περισσότερα από $ 1.000.

Και ακόμη και αν η συσκευή είναι κοντά στο να γίνει ένα σούπερ-ακριβό gadget, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ένας πολύ μεγάλος αριθμός καταναλωτών να πληρώσει πολύ λιγότερο από ότι αυτό χάρη σε μια χιονοστιβάδα προσφορών που ετοιμάζουν οι πάροχοι όταν η Apple το λανσάρει.

Οι αναλυτές της Nomura-Instinet αναμένουν ότι η πλειοψηφία των παρόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των Verizon και T-Mobile, θα δώσουν την δυνατότητα προεξόφλησης του τηλεφώνου ή θα προσφέρουν ένα ειδικό πρόγραμμα πληρωμών για το iPhοne 8, έτσι οι φαν της Apple θα είναι σε θέση να πάρουν τη νέα συσκευή σημαντικά φθηνότερα αν υπογράψουν μια σύμβαση.

Οι τηλεφωνικές εταιρείες στις ΗΠΑ δείχνουν ρεκόρ χαμηλών ποσοστών αναβάθμισης τα οποία δεν έχουν χαλαρώσει περαιτέρω εν όψει των iPhone 8. «Πιστεύουμε ότι η Apple έχει πολλές καινοτομίες για να προσθέσει στο μέλλον, όπως AR, μηχανική μάθηση, ενσωμάτωση φωνής, 3D αισθητήρες, και οπτικό ζουμ.»iPhone

Πιστεύουμε ότι οι πάροχοι των ΗΠΑ ετοιμάζουν δυναμικές προσφορές για το λανσάρισμα, αν και μένει να δούμε πόσοι φορείς θα υιοθετήσουν αυτή την προσέγγιση και τι εκπτώσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν.

Οι αναλυτές αναμένουν το iPhone 8 για να προκαλέσουν μια χιονοστιβάδα αναβαθμίσεων από την υπάρχουσα πελατειακή βάση, με πολλούς ιδιοκτήτες των παλαιότερων μοντέλων iPhone να καθυστερούν την αγορά μέχρι να αποκαλυφθεί η σειρά του 2017.

Ο αριθμός των αναβαθμίσεων για το iPhοne 7 έχει μειωθεί σημαντικά, λίγο πολύ, επειδή υπάρχουν μόνο μικρές διαφορές όσον αφορά το σχεδιασμό και χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το iPhοne 6, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το μοντέλο Plus βιώνει μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς είναι το μόνο που έρχεται με μια διπλή κάμερα.

Το iPhone 8 αναμένεται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο, αν και οι πωλήσεις θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αργότερα αυτό το έτος λόγω της στενότητας των θεμάτων παραγωγής προσφοράς που βιώνει η Apple αυτή τη στιγμή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS