ΑρχικήinetΦωτογραφίες ακυκλοφόρητου Microsoft iPhone Killer διέρρευσαν

Φωτογραφίες ακυκλοφόρητου Microsoft iPhone Killer διέρρευσαν

Παρόλο που το Lumia 950 είναι το πιο πρόσφατο (και μάλλον το τελευταίο) τελευταίο Windows phone που έβλεπε το φως της ημέρας, η εταιρεία εργαζόταν στην πραγματικότητα σε έναν διάδοχο εσωτερικά -έναν Microsoft iPhone Killer, αν και για κάποιο λόγο αποφάσισε να τραβήξει το βύσμα πριν από το επίσημο λανσάρισμα.

Το Lumia 960, μια εκλεπτυσμένη έκδοση του Lumia 950, υποτίθεται ότι θα συνεχίσει τη σειρά Lumia και θα κρατήσει τα Windows phones ζωντανά, αλλά όπως βλέπουμε σε αυτές τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, δεν υποτίθεται ότι θα έφερνε πάρα πολλές αλλαγές στο κινητό οικοσύστημα της Microsoft.

Στην ουσία, μια άλλη συσκευή που υιοθετεί τη γλώσσα σχεδιασμού Lumia και ξεκάθαρα δανείζει τα πιο σημαντικά υποδείγματα σχεδιασμού από το Lumia 950, το νέο Lumia 960 μοιάζει με ένα μοντέλο HTC από κάποιες γωνίες, ειδικά στο πίσω μέρος όπου οι δύο λευκές κεραίες είναι τα πρώτα πράγματα που παρατηρείτε.

Η Microsoft έβαλε την κάμερα στο κέντρο του τηλεφώνου, με ένα μεγάλο LED flash δίπλα της, οδηγώντας σε καθαρότερο σχεδιασμό σε σύγκριση με το Lumia 950. Η συσκευή αναμενόταν να είναι εξοπλισμένη με κάμερα 20 megapixel και να τροφοδοτείται από το τελευταίο σε σχέση με την εποχή hardware, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm.

Το Lumia 960 δεν περιείχε πλέον αφαιρούμενη μπαταρία, πράγμα που θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι η Microsoft ήθελε πραγματικά να κάνει τη συσκευή αδιάβροχη, αν και αυτό είναι απλά μια εικασία και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση.

Δεδομένου ότι υποτίθεται ότι ήταν η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Lumia 960 αναμενόταν να κυκλοφορήσει ως ανταγωνιστής στις άλλες συσκευές high-end της αγοράς, όπως η σειρά S της Samsung και το iPhone της Apple.

Δυστυχώς, η Microsoft αποφάσισε για κάποιο λόγο ότι το Lumia 960 δεν αξίζει πλέον να λανσαριστεί, οπότε τώρα όλος ο κόσμος περιμένει να δούμε αν η εταιρεία εξακολουθεί να έχει σχέδια hardware ή όχι.

Το επόμενο τηλέφωνο στο χαρτοφυλάκιο της Microsoft θα μπορούσε να είναι το Surface Phone, αλλά η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ μια τέτοια συσκευή, εκτός από την παροχή κάποιων υπαινιγμών ότι αυτό που θέλει είναι να φτιάξει μια αποκαλούμενη “απόλυτη κινητή συσκευή”.

microsoft

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS