You have been hacked! Πως να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας
infosec

You have been hacked! Πως να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας

Η ιδέα του να σας παραβιάσουν τον λογαριασμό είναι αρκετά αγχωτική και τρομακτική. Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε τι...
Read More
infosec

Παραβίαση δεδομένων σε 772 εκατομμύρια λογαριασμούς email

Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί σε μία από τις πολλές υπηρεσίες που σας ειδοποιεί για τις παραβιάσεις δεδομένων, τότε θα...
Read More
infosec

Μήπως το 10yearchallenge είναι ένα ακόμα κόλπο υποκλοπής δεδομένων;

Το # 10yearchallenge είναι η νέα μόδα στο Facebook. Οι χρήστες πλημμυρίζουν το NewsFeed με φωτογραφίες από το 2009 και...
Read More
infosec

Πώς το ES File Explorer εκθέτει δεδομένα συσκευών Android;

Γιατί μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Android τρέχει ένα κρυφό web server στο παρασκήνιο; Το ES File Explorer ισχυρίζεται...
Read More
infosec

To project Alias εμποδίζει την Alexa και το Google Home να υποκλέψουν συνομιλίες

Οι έξυπνοι βοηθοί, όπως το Amazon Echo και το Google Home, δημιούργησαν ανησυχίες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους σχετικά...
Read More
Latest Posts

Το Microsoft Office αφήνει τους χρήστες να πληκτρολογήσουν με την φωνή τους

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο χαρακτηριστικό για το Office που επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν με τη φωνή τους και όλα είναι δυνατά χάρη σε ένα νέο έργο από τη Microsoft Garage.

microsoft

Απλά ονομάζεται Dictate, η νέα λειτουργία υπαγόρευσης για το Microsoft Office αναπτύχθηκε από το τμήμα Garage της εταιρείας και βασίζεται στο API Bing Speech API που χρησιμοποιείται επίσης από την ψηφιακή βοηθό Cortana.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί το Microsoft Translator για να προσφέρει υποστήριξη σε 20 γλώσσες, ενώ η μετάφραση κειμένου σε πραγματικό χρόνο είναι διαθέσιμη για 60 γλώσσες, με περισσότερα να προστεθούν στις προσεχείς ενημερώσεις.

«Για πολλούς από εμάς, η πληκτρολόγηση διαρκεί πολύ χρόνο. Κάθε μέρα, γράφετε email, σύνταξη εγγράφων, αποστολή άμεσων μηνυμάτων και δημιουργία παρουσιάσεων. Αρχικά χτίστηκε ως πρωτότυπο κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου hackathon της Microsoft, το έργο γρήγορα μεγάλωσε την βάση των fan με περισσότερους από 1.500 υπαλλήλους σε περισσότερες από 40 χώρες », εξηγεί η Microsoft.

Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν απλά να μετατρέψουν τις ομιλούμενες λέξεις τους σε κείμενο σε εφαρμογές του Microsoft Office όπως το Word και το Outlook, αλλά η εταιρεία λέει ότι το Dictate υποστηρίζει επίσης εντολές για να δημιουργήσει νέες γραμμές, να διαγράψει, να προσθέσει σημεία στίξης και να μορφοποιήσει κείμενο.

Οι υποστηριζόμενες εντολές είναι: νέα γραμμή, διαγραφή, διακοπή υπαγόρευσης, ερωτηματικό, ανοικτό παράθυρο, στενό εισαγωγικό, κόμμα και με περισσότερα να αναμένεται να προστεθούν καθώς η εταιρεία βελτιώνει το Dictate.

Σε αυτό το σημείο, το πρόσθετο είναι διαθέσιμο μόνο για το Word, το PowerPoint και το Outlook, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν ήδη σχέδια για να το φέρετε και σε άλλες πλατφόρμες.

Το πρόσθετο απαιτεί Windows 8.1 ή νεότερη έκδοση, το Office 2013 ή νεότερη έκδοση, το .NET Framework 4.5.0 ή νεότερη έκδοση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα Windows. Εκδόσεις 32-bit και 64-bit είναι διαθέσιμες, ανάλογα με την κατασκευή του Office.

Εάν το σύστημά σας πληροί τις προαναφερόμενες απαιτήσεις, μπορείτε να κατεβάσετε το Dictate για το Microsoft Office χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο, αλλά να έχετε υπόψη ότι αυτή είναι μόνο η πρώτη δημόσια έκδοση και κάποια πράγματα μπορεί να μην λειτουργούν εξ ολοκλήρου όπως αναμενόταν. Έτσι, δώστε λίγο χρόνο, στείλτε σχόλια και οι μελλοντικές εκδόσεις θα πρέπει να είναι ουσιαστικά καλύτερες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *