Τρίτη, 26 Μαΐου, 04:08
Αρχική inet Το Microsoft Office αφήνει τους χρήστες να πληκτρολογήσουν με την φωνή τους

Το Microsoft Office αφήνει τους χρήστες να πληκτρολογήσουν με την φωνή τους

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο χαρακτηριστικό για το Office που επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν με τη φωνή τους και όλα είναι δυνατά χάρη σε ένα νέο έργο από τη Microsoft Garage.

microsoft

Απλά ονομάζεται Dictate, η νέα λειτουργία υπαγόρευσης για το Microsoft Office αναπτύχθηκε από το τμήμα Garage της εταιρείας και βασίζεται στο API Bing Speech API που χρησιμοποιείται επίσης από την ψηφιακή βοηθό Cortana.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί το Microsoft Translator για να προσφέρει υποστήριξη σε 20 γλώσσες, ενώ η μετάφραση κειμένου σε πραγματικό χρόνο είναι διαθέσιμη για 60 γλώσσες, με περισσότερα να προστεθούν στις προσεχείς ενημερώσεις.

“Για πολλούς από εμάς, η πληκτρολόγηση διαρκεί πολύ χρόνο. Κάθε μέρα, γράφετε email, σύνταξη εγγράφων, αποστολή άμεσων μηνυμάτων και δημιουργία παρουσιάσεων. Αρχικά χτίστηκε ως πρωτότυπο κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου hackathon της Microsoft, το έργο γρήγορα μεγάλωσε την βάση των fan με περισσότερους από 1.500 υπαλλήλους σε περισσότερες από 40 χώρες », εξηγεί η Microsoft.

Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν απλά να μετατρέψουν τις ομιλούμενες λέξεις τους σε κείμενο σε εφαρμογές του Microsoft Office όπως το Word και το Outlook, αλλά η εταιρεία λέει ότι το Dictate υποστηρίζει επίσης εντολές για να δημιουργήσει νέες γραμμές, να διαγράψει, να προσθέσει σημεία στίξης και να μορφοποιήσει κείμενο.

Οι υποστηριζόμενες εντολές είναι: νέα γραμμή, διαγραφή, διακοπή υπαγόρευσης, ερωτηματικό, ανοικτό παράθυρο, στενό εισαγωγικό, κόμμα και με περισσότερα να αναμένεται να προστεθούν καθώς η εταιρεία βελτιώνει το Dictate.

Σε αυτό το σημείο, το πρόσθετο είναι διαθέσιμο μόνο για το Word, το PowerPoint και το Outlook, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν ήδη σχέδια για να το φέρετε και σε άλλες πλατφόρμες.

Το πρόσθετο απαιτεί Windows 8.1 ή νεότερη έκδοση, το Office 2013 ή νεότερη έκδοση, το .NET Framework 4.5.0 ή νεότερη έκδοση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα Windows. Εκδόσεις 32-bit και 64-bit είναι διαθέσιμες, ανάλογα με την κατασκευή του Office.

Εάν το σύστημά σας πληροί τις προαναφερόμενες απαιτήσεις, μπορείτε να κατεβάσετε το Dictate για το Microsoft Office χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο, αλλά να έχετε υπόψη ότι αυτή είναι μόνο η πρώτη δημόσια έκδοση και κάποια πράγματα μπορεί να μην λειτουργούν εξ ολοκλήρου όπως αναμενόταν. Έτσι, δώστε λίγο χρόνο, στείλτε σχόλια και οι μελλοντικές εκδόσεις θα πρέπει να είναι ουσιαστικά καλύτερες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

Bill Gates: Νέα θεωρία συνωμοσίας για το εμβόλιο του COVID-19

Νέα θεωρία συνωμοσίας θέλει τον Bill Gates να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο, που θα κατασκευαστεί για την καταπολέμηση του COVID-19, για...

Power Glove: Μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth!

Power Glove: μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth: O Sam Battle, βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει το γάντι της Nintendo, σε «τηλεχειριστήριο» μουσικής,...

PowerToys: Κυκλοφόρησε η έκδοση 0.18 με δύο νέα εργαλεία

Στο συνέδριο Microsoft Build 2020, η Microsoft ανακοίνωσε τα PowerToys 0.18, τα οποία περιέχουν δύο νέα εργαλεία,...

Mozilla, Twitter και Reddit: Απαραίτητη η προστασία του ιστορικού αναζήτησης και περιήγησης των χρηστών

Μια ομάδα επτά εταιρειών Internet δεσμεύεται να υπερασπιστεί το απόρρητο των χρηστών της αυτή την εβδομάδα, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων των...

Το eBay port σαρώνει τα PC για προγράμματα remote access

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο eBay.com, θα τρέχει ένα script που εκτελεί σάρωση τοπικής θύρας του υπολογιστή σας για να εντοπίσει εφαρμογές απομακρυσμένης...

Παραβίαση σε τράπεζα οδήγησε σε διαρροή στοιχείων καρτών πελατών

Οι hackers πίσω από το Maze ransomware δημοσίευσαν δεδομένα καρτών πληρωμής που έκλεψαν από την Τράπεζα της...

Κυκλοφόρησε νέο Unc0ver jailbreak: Επηρεάζει την έκδοση iOS 13.5!

Μια ομάδα από hackers, ερευνητές ασφαλείας και μηχανικούς, η Unc0ver, κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak package για iOS...

Hacker πουλά τις βάσεις δεδομένων των Ledger, Trezor και KeepKey

Ο hacker που παραβίασε το φόρουμ Ethereum.org φέρεται να πουλά τις βάσεις δεδομένων για τα τρία πιο δημοφιλή hard wallets κρυπτογράφησης -...

Πλατφόρμα εκπαίδευσης EduCBA: Επαναφέραμε τα password σας

Ο διαδικτυακός ιστότοπος εκπαίδευσης EduCBA άρχισε να ενημερώνει τους πελάτες ότι επανέφεραν τους κωδικούς πρόσβασης μετά από παραβίαση δεδομένων.

Επιχειρήσεις: “Work From Home” ή “Work From Anywhere”;

Στην εποχή μας, στα περισσότερα επαγγέλματα οι εργαζόμενοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε ένα γραφείο, μπροστά από έναν υπολογιστή....