ΑρχικήinetΝέες δυνατότητες από την Bixby που θα σας λύσουν τα χέρια

Νέες δυνατότητες από την Bixby που θα σας λύσουν τα χέρια

Η Samsung δήλωσε πρόσφατα ότι παρέχει έγκαιρη πρόσβαση σε επιλεγμένους ιδιοκτήτες Samsung Galaxy S8 και Samsung S8 + στις ΗΠΑ στις προσεχείς δυνατότητες ελέγχου φωνής της ψηφιακής βοηθού Bixby.Bixby

Η Βixby είναι ένα έξυπνο περιβάλλον που σχεδιάστηκε από την Samsung για να απλοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τα νέα smartphones της Samsung και οι νέες δυνατότητες ελέγχου φωνής μας επιτρέπουν να εκτελούμε εργασίες στη συσκευή μας πολύ πιο εύκολα χρησιμοποιώντας την φωνή μας.

Οι κάτοικοι των ΗΠΑ και κάτοχοι ενός τηλεφώνου Galaxy S8 ή S8 + μπορούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στην πρόωρη επισκόπηση.

«Βλέπουμε την Βixby ως μια έξυπνη διασύνδεση με το τηλέφωνο σας- ένα αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματος μας» δήλωσε χαρακτηριστικά του τμήματος R&D, Software and Services της Samsung, Injong Rhee. Από τηλέφωνα , τηλεοράσεις μέχρι και ψυγεία η Βixby θα προσφέρει στους χρήστες έναν απλούστερο τρόπο να ελέγχουν τις αγαπημένες τους συσκευές και να ζουν μια πιο “συνδεδεμένη” ζωή.

Η Samsung ξεκίνησε την έξυπνη και εξατομικευμένη βοήθεια της Βixby ειδικά για τα smartphone Galaxy S8 και Galaxy S8 plus και τώρα η εταιρεία σχεδιάζει να αναβαθμίσει τις λειτουργίες της ψηφιακής βοηθού με στόχο να επιτρέπει στους χρήστες των συσκευών να χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό φωνητικών εντολών και άγγιγμα της οθόνης για πλοήγηση στις εφαρμογές.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει οριστεί αλλά σίγουρα βρίσκεται πολύ κοντά.

Η Samsung δεσμεύεται ότι η ψηφιακή βοηθός Bixby θα σας δώσει την ευκαιρία για πιο εύκολη ολοκλήρωση περίπλοκων εργασιών σε διάφορες εφαρμογές που υπάρχουν στο τηλέφωνο σας.

Παραδείγματος χάρη, μπορείτε να πείτε στη Bixby να δημιουργήσει ένα άλμπουμ φωτογραφιών που περιέχει όλες τις φωτογραφίες που τραβήξατε την προηγούμενη εβδομάδα στην εκδρομή σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS